Smoked Garlic Prawns

Røkt Hvitløksreker



Hvitløk og reker er en klassisk kombinasjon som tar på seg nye smaksnivåer når du legger til røyking i blandingen. Server på egen hånd, sammen med røkt grønnsaker, eller med din favoritt dyppesaus.

Ingredients

2 dusin store reker

3 fedd hvitløk, finhakket

For gni:

¼ kopp brunt sukker

1 ss kosher salt

2 ts paprika

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

Bradley Smoker Bisquettes – Mesquite

Preparation

Bløtlegg tre- eller bambusspyd i vann.

Bland sammen ingrediensene for gni.

Kast rekene i hakket hvitløk og gni.

Sett i kjøleskapet i 1-2 timer for å marinere.

Forvarm røykeren til 200 °F med Mesquite-bisquetter.

Spidd reker og legg i smoker, eller legg på en Magic Mat og deretter i smoker.

Røyk i omtrent 30 minutter, eller til rekene blir rosa.

Av Lena Clayton