Røkt Hvitløksreker
Hvitløk og reker er en klassisk kombinasjon som tar på seg nye smaksnivåer når du legger til røyking i blandingen. Server på egen hånd, sammen med røkt grønnsaker, eller med din favoritt dyppesaus.
Ingredients
2 dusin store reker
3 fedd hvitløk, finhakket
For gni:
¼ kopp brunt sukker
1 ss kosher salt
2 ts paprika
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
Bradley Smoker Bisquettes – Mesquite
Preparation
Bløtlegg tre- eller bambusspyd i vann.
Bland sammen ingrediensene for gni.
Kast rekene i hakket hvitløk og gni.
Sett i kjøleskapet i 1-2 timer for å marinere.
Forvarm røykeren til 200 °F med Mesquite-bisquetter.
Spidd reker og legg i smoker, eller legg på en Magic Mat og deretter i smoker.
Røyk i omtrent 30 minutter, eller til rekene blir rosa.
Av Lena Clayton