Røkt Jerk Tilapia og ananas ris pilaf oppskrift
Denne røkt rykk tilapia og ananas ris pilaf -oppskrift kan virke skremmende med det første. Men hvis du er tålmodig og følger instruksjonene, har du en tallerken som ikke bare er velsmakende, men også vakker.
Ingredients
1 pund Tilapia, rundt 3-4 fileter
1 ts allehånde
1 ts muskatnøtt
1 ts kanel
1 ts hvitløkspulver
1 ts malt ingefær
1 ts sort pepper
½ ts kajennepepper
½ ts malt nellik
2 ts salt
2 ss olje
1 hel ananas
1 rød paprika - kjernet ut og i terninger
6 grønne løk - i skiver
2 fedd hvitløk - finhakket
6 kopper kokt ris
Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend
Preparation
Lag rykkrydderet ved å blande sammen allehånde, muskat, kanel, hvitløkspulver, malt ingefær, sort pepper, cayennepepper, malt nellik og salt.
Gni jerkkrydderet over hele fisken.
Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie Bradley Flavor Bisquettes (eler, eple og stillehavsblanding fungerer bra).
Plasser fiskefiletene på et røykstativ og sett stativet i din Bradley Smoker.
Røyk fisken til den når en indre temperatur på 145°F (ca. 2 timer).
Fjern fra røykeren.
Skjær ananasen i to fra topp til bunn. Hul ut hver ananashalvdel ved å øse ut alt ananaskjøttet. Kutt ananasfrukten i små biter og kast den seige kjernedelen.
Varm olje i en stekepanne eller wok, til middels varme. Tilsett rød pepper og hvitløksfedd i terninger og fres i 3-4 minutter.
Tilsett ananas og grønn løk i pannen og fres i ytterligere 5 minutter.
Rør inn den kokte risen og stek i ytterligere 7-10 minutter. Varm risen grundig og rør ofte, skrap bunnen av langpannen slik at risen ikke fester seg til bunnen.
Fjern fra varme. Smuldre den røkte Tilapiaen i mellomstore biter over hele risen og rør så fisken blandes gjennom rispilaffen.
Hell rispilaffen i de uthulede ananashalvdelene og server.