Smoked Jerk Tilapia and Pineapple Rice Pilaf Recipe

Røkt Jerk Tilapia og ananas ris pilaf oppskrift



Denne røkt rykk tilapia og ananas ris pilaf -oppskrift kan virke skremmende med det første. Men hvis du er tålmodig og følger instruksjonene, har du en tallerken som ikke bare er velsmakende, men også vakker.

Ingredients

1 pund Tilapia, rundt 3-4 fileter

1 ts allehånde

1 ts muskatnøtt

1 ts kanel

1 ts hvitløkspulver

1 ts malt ingefær

1 ts sort pepper

½ ts kajennepepper

½ ts malt nellik

2 ts salt

2 ss olje

1 hel ananas

1 rød paprika - kjernet ut og i terninger

6 grønne løk - i skiver

2 fedd hvitløk - finhakket

6 kopper kokt ris

Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend

Preparation

Lag rykkrydderet ved å blande sammen allehånde, muskat, kanel, hvitløkspulver, malt ingefær, sort pepper, cayennepepper, malt nellik og salt.

Gni jerkkrydderet over hele fisken.

Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie Bradley Flavor Bisquettes (eler, eple og stillehavsblanding fungerer bra).

Plasser fiskefiletene på et røykstativ og sett stativet i din Bradley Smoker.

Røyk fisken til den når en indre temperatur på 145°F (ca. 2 timer).

Fjern fra røykeren.

Skjær ananasen i to fra topp til bunn. Hul ut hver ananashalvdel ved å øse ut alt ananaskjøttet. Kutt ananasfrukten i små biter og kast den seige kjernedelen.

Varm olje i en stekepanne eller wok, til middels varme. Tilsett rød pepper og hvitløksfedd i terninger og fres i 3-4 minutter.

Tilsett ananas og grønn løk i pannen og fres i ytterligere 5 minutter.

Rør inn den kokte risen og stek i ytterligere 7-10 minutter. Varm risen grundig og rør ofte, skrap bunnen av langpannen slik at risen ikke fester seg til bunnen.

Fjern fra varme. Smuldre den røkte Tilapiaen i mellomstore biter over hele risen og rør så fisken blandes gjennom rispilaffen.

Hell rispilaffen i de uthulede ananashalvdelene og server.