Røkt jumbo Reker pakket inn i prosciutto Oppskrift
Røkt jumbo reker pakket inn i prosciutto er en oppskrift som får deg til å doble smaken! Forbered deretter en seng av Fettuccine Al Nero, og du vil ha en sofistikert rett for å imponere gjestene dine.
Ingredients
6 Jumbo reker per person
Stripe prosciutto per reke
3 ss avokadoolje
3 ss Hippy pilgrim chipotle lime hvitløkssalt
1 Alvedpuck og 1 Eplevedpuck
1 pose Nardello fersk pasta, al nero tørr pasta, eller erstatning "Frisk pasta på vestkysten"
1 ss malt svart pepper
1 stav usaltet smør
1 middels hakket løk
1 hakket hvitløksfedd
Preparation
Devein og deshell reker
Smør reker med 2 ss olivenolje og hippy pilgrim chipotle lime hvitløkssalt.
Pakk inn med prosciutto og avkjøl.
Slå på Bradley Smoker og sett på 230ºF (110°C) med vekselvis Alder og Epleved bisquetter.
Ha 3 liter vann i en gryte med 3 ss avokadoolje og en klype pepper til et oppkok.
Legg reker i røykemaskinen i 40 minutter kl 230ºF (110°C) og skru på røyken i 30 minutter
Skjær fettuccine i to og legg i kokt vann i ca. 25 minutter.
Varm smør, hakket løk, hakket hvitløk og en klype pepper i en panne.
Stek til løken begynner å bli brun, sett deretter på lav varme.
Sil pasta og tallerken.
Drypp smør, løk og hvitløk over pastaen.
Fordel reker over pasta og server.