Smoked Jumbo Shrimp Wrapped in Prosciutto Recipe

Røkt jumbo Reker pakket inn i prosciutto Oppskrift



Røkt jumbo reker pakket inn i prosciutto er en oppskrift som får deg til å doble smaken! Forbered deretter en seng av Fettuccine Al Nero, og du vil ha en sofistikert rett for å imponere gjestene dine.

Ingredients

6 Jumbo reker per person

Stripe prosciutto per reke

3 ss avokadoolje

3 ss Hippy pilgrim chipotle lime hvitløkssalt

1 Alvedpuck og 1 Eplevedpuck

1 pose Nardello fersk pasta, al nero tørr pasta, eller erstatning "Frisk pasta på vestkysten"

1 ss malt svart pepper

1 stav usaltet smør

1 middels hakket løk

1 hakket hvitløksfedd

Preparation

Devein og deshell reker

Smør reker med 2 ss olivenolje og hippy pilgrim chipotle lime hvitløkssalt.

Pakk inn med prosciutto og avkjøl.

Slå på Bradley Smoker og sett på 230ºF (110°C) med vekselvis Alder og Epleved bisquetter.

Ha 3 liter vann i en gryte med 3 ss avokadoolje og en klype pepper til et oppkok.

Legg reker i røykemaskinen i 40 minutter kl 230ºF (110°C) og skru på røyken i 30 minutter

Skjær fettuccine i to og legg i kokt vann i ca. 25 minutter.

Varm smør, hakket løk, hakket hvitløk og en klype pepper i en panne.

Stek til løken begynner å bli brun, sett deretter på lav varme.

Sil pasta og tallerken.

Drypp smør, løk og hvitløk over pastaen.

Fordel reker over pasta og server.