Smoked Scallop Martini Appetizer

Røkt Kamskjell martini Forrett



En forrett, men disse røkte kamskjellene kan også tilberedes som entréfat ved å øke mengden kamskjell og servere med en passende vegetabilsk røre og ris pilaf.

Ingredients

Z16 Digby (stort) kamskjell, ca. 500 g (1 lb)

20 ml (4 ts) vodka

Kvister frisk persille, grønnkål eller store grønne oliven som garnityr

4 martini glass

Preparation

Dekk to stativer med osteduk.

Vask kamskjell og fordel jevnt over ristene.

Plasser stativene i de høyeste posisjonene i Bradley Smoker og bruk kirsebærsmaksbisquetter start røykgeneratoren ved en svært lav temperatur 40°C (100°F) og hold lav i 40 til 60 minutter. Sørg for at den øvre ventilen er åpen minst halvveis.

Fjern fra Bradley Smoker.

Stek ferdig kamskjellene under stekeovn i ca. 5 minutter, snu én gang og stek i ytterligere 5 minutter.

La kamskjell avkjøles.

Å servere:

Legg 4 kamskjell i hvert martiniglass.

Drypp 5 ml (1 ts) vodka over kamskjellene i hvert glass.

Pynt med en kvist persille, grønnkål eller store grønne oliven etter smakspreferanser og server som forrett.