Smoked Salmon Stuffed Portobellos Recipe
What do you do with leftover Salmon….. I know, how often does that happen?! BUT, if you do, this is a recipe you are going to want to make. Hands down one of the best things we’ve made in a while! Hold on to your hats, let’s get it going!!!
Ingredients
6-8 Oz røkt laks
1 Pakke kremost
¼ kopp Fontina ost
¾ kopp røkt Gruyere (del i ¼ og ½ kopp)
1 ss gressløk - i terninger
½ ts tørket dill
1 sjalottløk - fine terninger
1 ss varm saus
4 Portobello-sopp - stilken fjernet og gjellene renset ut
Pynt med gressløk
Preparation
Start Bradley Smoker med Aler bisquettes og få til 300ºF (148.9°C). Mens røykeren forvarmes, bland alle ingrediensene (bortsett fra den ½ koppen reserverte Gruyere) sammen i en bolle. Del i 4 mengder og skje i de uthulede Portobellos. Bruk hånden til å pakke den inn i soppen. Topp hver sopp med den reserverte osten og legg en liten del av røkelaksen på toppen av det hele.
Når røykeren har fått temperatur, legg soppen på en rist og send den inn i røyken. Kok i 40 minutter til soppen er mør og osten er smeltet. Ta ut av røykeren og la den hvile i et minutt. Topp med gressløk og server med en fin grønn salat og erter!
Nyt!!!
Oppskrift av: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen