Røkt Ling torsk Oppskrift
Røyking tilfører en ny dimensjon til smaken av denne milde fisken. Siden det er en delikat fisk, velger du et mildt tre som alder for å røyke den ved lave temperaturer. Etter det, ta den med til ovnen for å stekse og få en vakker farge.
Ingredients
For saltlake:
1 kopp salt
2 kopper brunt sukker
1 gallon vann
1 lange torsk, filetert, skinn-på
Bradley Smoker Alder Bisquettes
Preparation
Varm opp saltlakeingrediensene i en liten kjele for å løse opp salt og sukker.
La saltlaken avkjøles til romtemperatur.
Lake lange torsk i 90 minutter.
Fjern fra saltlake og tørk.
Røyk på den laveste innstillingen med Bradley Smoker Alder Bisquettes i 90 minutter, og hold en temperatur under 120 °F til enhver tid.
Forvarm ovnen til stekeinnstilling.
Fjern fra røyker og overfør til bakebolle.
Stek filetene i 5 minutter, og server umiddelbart.