Smoked lingcod on a cutting board

Røkt Ling torsk Oppskrift



Røyking tilfører en ny dimensjon til smaken av denne milde fisken. Siden det er en delikat fisk, velger du et mildt tre som alder for å røyke den ved lave temperaturer. Etter det, ta den med til ovnen for å stekse og få en vakker farge.

Ingredients

For saltlake:

1 kopp salt

2 kopper brunt sukker

1 gallon vann

1 lange torsk, filetert, skinn-på

Bradley Smoker Alder Bisquettes

Preparation

Varm opp saltlakeingrediensene i en liten kjele for å løse opp salt og sukker.

La saltlaken avkjøles til romtemperatur.

Lake lange torsk i 90 minutter.

Fjern fra saltlake og tørk.

Røyk på den laveste innstillingen med Bradley Smoker Alder Bisquettes i 90 minutter, og hold en temperatur under 120 °F til enhver tid.

Forvarm ovnen til stekeinnstilling.

Fjern fra røyker og overfør til bakebolle.

Stek filetene i 5 minutter, og server umiddelbart.