Røkt Østers på halvskallet
Ingredients
24 østers
Marinade:
45 ml (3 ss) olivenolje
45 ml (3 ss) sitronsaft
3 ml (1/2 ts) salt
5 ml (1 ts) tørr sennep
3 ml (1/2 ts) karripulver
Preparation
Kombiner marinadeingrediensene sammen i en middels størrelse ikke-metallisk bolle og bland godt.
Fjern østers fra skjellene deres. Behold minst ett halvt skall for hver østers.
Legg østers i marinade i omtrent 30 minutter, snu en gang.
Bytt østers i det halve skallet og tilsett litt av marinaden til hver enkelt.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 100°C (220°F).
Plasser østersene i de halve skjellene deres på røykstativ og bruk eplesmaksbisquetter røyk/kok i 40 til 60 minutter eller til de er kokte.
Å servere:
Server varm med Tabascosaus eller Wasabi ved siden av.