Smoked Oysters On The Half Shell Recipe

Røkt Østers på halvskallet



Ingredients

24 østers

Marinade:

45 ml (3 ss) olivenolje

45 ml (3 ss) sitronsaft

3 ml (1/2 ts) salt

5 ml (1 ts) tørr sennep

3 ml (1/2 ts) karripulver

Preparation

Kombiner marinadeingrediensene sammen i en middels størrelse ikke-metallisk bolle og bland godt.

Fjern østers fra skjellene deres. Behold minst ett halvt skall for hver østers.

Legg østers i marinade i omtrent 30 minutter, snu en gang.

Bytt østers i det halve skallet og tilsett litt av marinaden til hver enkelt.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 100°C (220°F).

Plasser østersene i de halve skjellene deres på røykstativ og bruk eplesmaksbisquetter røyk/kok i 40 til 60 minutter eller til de er kokte.

Å servere:

Server varm med Tabascosaus eller Wasabi ved siden av.