Røkt Regnbueørret Med brunt sukker gni oppskrift
Denne røkt regnbueørret med brunt sukker gni oppskrift er veldig enkel. Den delikate gni hjelper med å få frem de naturlige smakene til fisken.
Ingredients
2 regnbueørretfileter, utbenet
⅓ kopp brunt sukker
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
½ ts malt svart pepper
½ ts malt kajennepepper
Preparation
Plasser regnbueørreten side ved side på røykestativer, og pass på at de ikke berører hverandre.
Lag ruben ved å blande sammen brunt sukker med alle krydderne. Gni brunt sukkerblandingen på begge ørretfiletene.
Start røykeapparatet med valgfrie trebisquetter (eler eller stillehavsblanding fungerer veldig bra!). Bring røykeren opp til en temperatur på 250ºF.
Legg ørretfileten i røykemaskinen og stek til den indre temperaturen når 140ºF, ca. 2-3 timer
Oppskrift av: Steve Cylka