Røkt Tandoori reker Canapes
Det er mange måter å forberede reke kanapes på. De fleste av dem involverer toast, agurkskiver eller brød, med et strøk med rekepasta eller hakket rekespredning. Denne oppskriften er ikke så annerledes, ettersom den serveres på agurkskiver. Det som imidlertid gjør det spesielt, er at reker ble røkt først, ved bruk av et mildt tre som eple, alder eller stillehavsblanding.
Ingredients
16 Ferske reker, skrellet og deveired
¼ kopp tandooripasta
1 engelsk agurk
8 druetomater, halvert på langs
½ kopp kremost, myknet
Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend
Preparation
I en stor bolle, sleng rekene med tandooripasta. Legg rekene på røykstativ.
Still inn røykeren til 225°F ved å bruke Bradley Flavour Bisquettes (Alder, Apple og Pacific Blend fungerer utmerket).
Røyk rekene til de blir rosa. Dette kan ta 30-45 minutter. Avkjøl rekene i kjøleskapet.
Skjær den engelske agurken i ½ tomme runder. Lag 16 agurk runder.
Sett sammen kanapeer ved å skje litt kremost på en agurk runde.
Topp med en druetomathalvdel og en røkt reke. Gjør dette med de resterende agurkene. Server umiddelbart eller sett i kjøleskapet for senere servering.
Oppskrift av: Steve Cylka