Smoked Tuna Croissants

Røkt Tunfisk Croissanter



Ingredients

Tunfisk biff

½ ts. Malt ingefær

1 ss. Sesamolje

1 ss. Sitronsaft

2 ss. Smør

2 ss. Oliven olje

5-10 croissantruller

½ ts. Chipotle Chili pulver

1 ts. Sriracha varm saus

½ kopp Colby Jack revet ost

1 ss. Balsamico glasur

½ blokkkremost

    Bradley Smoker Settings:

    Treverk: Ingefær sesam

    Temperatur: 226 F eller 107,8 C

    Røyktimer: 20 minutter

    Timer: 30 minutter

    Preparation

    Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

    Skjær tunfiskbiffen i tre tynne skiver (horisontalt) og legg i jernpannen.

    Tilsett følgende i pannen, olivenolje, smør, sesamolje, sitronsaft og malt ingefær. Pass på at hver side av skivene blir belagt med disse væskene.

    Plasser i røykeren og kok i 30 minutter eller til den indre temperaturen til tunfisken når 145 grader F (eller 62,8 C).

    Mens tunfisken koker, la oss forberede kremosten. Plasser ½ blokk kremost i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tips: Dette vil gjøre ostekremen lettere å blande.

    Nå som tunfisken har kokt, er det på tide å kutte tunfiskbiffen i små firkantede biter. Deretter, bruk en miksebolle, tilsett kremost, tunfiskbiter, chipotle chilipulver, sriracha varm saus og bland.

    Bygge croissanter- Skjær hver croissant i to og smøreosten smøres ut. Dryss litt ost på toppen og legg tilbake i Bradley Smoker i 10 minutter for å smelte osten.

    Topp med balsamicoglasur og nyt!

    Av: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa