Røkt Tunfisk Croissanter
Ingredients
Tunfisk biff
½ ts. Malt ingefær
1 ss. Sesamolje
1 ss. Sitronsaft
2 ss. Smør
2 ss. Oliven olje
5-10 croissantruller
½ ts. Chipotle Chili pulver
1 ts. Sriracha varm saus
½ kopp Colby Jack revet ost
1 ss. Balsamico glasur
½ blokkkremost
Bradley Smoker Settings:
Treverk: Ingefær sesam
Temperatur: 226 F eller 107,8 C
Røyktimer: 20 minutter
Timer: 30 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Skjær tunfiskbiffen i tre tynne skiver (horisontalt) og legg i jernpannen.
Tilsett følgende i pannen, olivenolje, smør, sesamolje, sitronsaft og malt ingefær. Pass på at hver side av skivene blir belagt med disse væskene.
Plasser i røykeren og kok i 30 minutter eller til den indre temperaturen til tunfisken når 145 grader F (eller 62,8 C).
Mens tunfisken koker, la oss forberede kremosten. Plasser ½ blokk kremost i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Tips: Dette vil gjøre ostekremen lettere å blande.
Nå som tunfisken har kokt, er det på tide å kutte tunfiskbiffen i små firkantede biter. Deretter, bruk en miksebolle, tilsett kremost, tunfiskbiter, chipotle chilipulver, sriracha varm saus og bland.
Bygge croissanter- Skjær hver croissant i to og smøreosten smøres ut. Dryss litt ost på toppen og legg tilbake i Bradley Smoker i 10 minutter for å smelte osten.
Topp med balsamicoglasur og nyt!
Av: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa