Smoked Tuna Cakes

Røkt Tunfisk kaker



Disse røkt tunfiskekakene lager en lett lunsj eller middag. Men du kan også tjene dem som en forrett, barn vil elske det!

Ingredients

1 Albacore tunfisk

For tunfiskkaker:

1 kopp brødsmuler

2 stangselleri, hakket

1 løk, finhakket

1 rød paprika, finhakket

5-6 grønne løk, hakket

1 ss Sriracha

1 egg

¼ kopp majones

Saft og skall av 1 lime

1 ts soyasaus

2 ss olivenolje (til matlaging)

Bradley Flavour Bisquettes – Al

For marinade:

3 ss brunt sukker

1 ss kosher salt

1 ss soyasaus

1 kopp vann

Preparation

Bland sammen ingrediensene til marinaden til den er oppløst.

Skjær tunfiskrygg i 3 tommer brede biter og mariner i 30 minutter.

Forvarm røyker til 140°F.

Røyk tunfisk i 1 time med Alder Bisquettes.

Fjern tunfisken fra røykeren og flak den med en gaffel.

Bland alle ingrediensene til de er grundig blandet.

Trykk for hånd i karbonader. Hvis karbonadene er for tørre og ikke henger godt sammen, tilsett mer majones. Hvis de er for klissete så tilsett mer brødsmuler.

Varm olivenolje i en stor panne på middels varme og tilsett tunfiskkaker.

Stek ca 4 minutter på hver side, til den er gylden og sprø.

Oppskrift av: Lena Clayton