Seafood Salad with Cold Smoked Mussels

Sjømatsalat med Kaldrøkte blåskjell

Sandra Tate

A mixed seafood salad is whatever you want it to be, choose the seafood you personally enjoy from favourite shellfish, prawns, squid and lobster and mix lightly with good olive oil, lemon juice and handfuls of salad leaves and herbs.

Ingredients

Preparation

Og for å legge til en ekstra note av smak til blandingen, velg en eller to varer som skal kaldrøkes kort. Jeg personlig elsker lett røkt blåskjell men du kan like gjerne nyte kaldrøkt reker eller akkar ringer inn der.

Oppdraget er å forkoke sjømaten du ønsker å røyke.

For reker det er nok enklest å kjøpe de hele og ferdigkokte.

Akkar Jeg ville kjøpt renset av fiskehandleren min, og deretter tilberedt ved å kutte i ringer og koke i 3 minutter i kokende vann før jeg tømte og forfrisket med kaldt vann.

Når de er forberedt, kan de røyke en av dem med den samme diskrete metoden.

For blåskjell, skyll kraftig i kaldt vann for å få de levende blåskjellene til å lukke seg.

Kast alle som nekter å lukke seg og trekk bort skjegget fra de som gjør det.

Skrap stangen fra skjellene også, legg deretter i en tykkbunnet panne med tettsittende lokk og kok over høy varme, rist av og til til de har åpnet seg. De er ferdige.

Tøm og la avkjøle på en Bradley-rist, lettest i skallet slik at de ikke faller gjennom.

Sett opp Bradley Smoker med kald røyktilbehør, og noen få lønnebisquetter i stabelen, og vent til skapet er fylt med røyk og den øverste ventilen er lukket.

Røyk blåskjellene i bare 10 minutter for å oppnå en balanse mellom røyk og søt blåskjellkjøttsmak.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now