Røkt Stekt laks Middagsoppskrift
Det er på tide med en munnvannende røkt stekt laksemiddag. Disse ømme laksefiletene er fagmessig tilberedt, noe som resulterer i en smaksrik rett med en perfekt balanse mellom røykhet og flassende tekstur.
Ingredients
1 kg (2 lb) vårlaksefileter eller laksesteker
6 fedd knust hvitløk
125 ml (4 oz) finbarbert fersk ingefærrot
175 ml (6 oz) smeltet smør
Krydder (eller sitron) pepper
I en liten glassbolle blander du smør, hvitløk og ingefær sammen. Legg laksen (fileten med skinnsiden ned) på smurte Bradley Smoker-stativer. Pensle det smeltede smøret og ingrediensene jevnt på toppen av laksen. Dryss laks med salt og pepper etter smak.
Røykemetode:
Plasser laksstativer i Bradley Smoker med spjeldet litt åpent. Ved å bruke spesialblandingssmaksbisquetter i røykgeneratoren, og med varmen på middels til høy 90°C til 105°C (200°F til 220°F), skal denne middagen være klar i løpet av ca. 1 til 1 ½ time.
Å servere:
Server med en salat og hjemmelaget mangosalsa. Bland sammen 2 skrellede og hakkede mangoer, 1 frøet og finhakket søt rød jalapeñopepper, 2 tynne skiver grønnløk, juice og finstrimlet skall av 2 lime, litt olivenolje og salt og pepper etter smak. Dette er en fantastisk sommermiddag på vestkysten.