Steven Raichlens røkt Reke cocktail med Chipotle-Pineapple cocktail saus oppskrift
Denne reke -cocktailoppskriften er ikke veldig forskjellig fra mange andre du har sett før. Men hvis du vil vri den gjennomsnittlige oppskriften fra god til flott, bare prøv denne røkt versjonen. Serverer 6 som en forrett.
Ingredients
For reker og marinaden:
1½ pund jumbo reker, skrellet og deveined
2 ss hakket fersk koriander eller persille
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts hakket chipotle chile på boks, pluss 1 ts adobo juice
2 ss ekstra virgin olivenolje
2 ss fersk limejuice
Grovt salt (kosher eller sjø) og grovkvernet sort pepper
For chipotle-ananas cocktailsaus:
1 kopp ketchup
6 ss fersk ananasjuice
2 ss fersk limejuice
1 ss Worcestershiresaus
1 til 2 chipotle chili, hakket, pluss 1 til 2 ts boks juice
Salt og nykvernet sort pepper
Du trenger også: Bradley Smoking Bisquettes; bambusspyd
Preparation
Forbered rekene og marinaden:
Legg reker, koriander, hvitløk, hakket chipotle med juice, olivenolje, limejuice og salt og pepper i en miksebolle og bland for å blande.
La marinere i 15 minutter.
I mellomtiden lager du chipotle-ananas cocktailsaus:
Kombiner ketchup, ananasjuice, limejuice, Worcestershire-saus og hakket chipotle og boks med juice i en liten miksebolle.
Smak til med salt og sort pepper.
Overfør til en attraktiv serveringsbolle.
Sett opp din Bradley Digital Smoker etter produsentens instruksjoner og forvarm til 250 grader.
Tøm rekene, kast marinaden og tre på bambusspyd.
Røyk rekene til de er brune med røyk og gjennomstekt i ca. 30 minutter.
Avkjøl eller server med en gang med chipotle-ananas cocktailsaus.
Oppskrift av: Steven Raichlen