Hot Smoked Cajun Salmon with Pasta, Rocket Pesto & Spring Vegetables

Varmt Røkt Cajun -laks med pasta, rakettpesto og vårgrønnsaker

Sandra Tate

Jeg har funnet ut at kombinasjonen av varm røkt laks med en Cajun krydderskorpe er en total fryd med denne lyset, vårgrønnsakspastaen.

Ingredients

(Personer 4)

1 fedd hvitløk

40g friske villrakettblader

20 g revet parmesanost

1 ts salt

Sitronsaft

Svart pepper

Oliven olje

500 g av pastaen

En kopp tine frosne erter

Brokkoli topper

2-3 ss rucolapesto

Courgette

Preparation

Jeg har funnet ut at kombinasjonen av varmrøkt laks med en Cajun-krydderskorpe er en total fryd med denne lette vårgrønnsakspastaen.

Varmrøkt laks, med et minimum av herdetid, er en ting av stor saftighet og skjønnhet, og de røykfylte smakene av fisk og krydder er en du vil komme tilbake til igjen og igjen.

Herding og røyking av laksen:

Blande sammen 30 g salt og 20 g uraffinert sukker i 400 ml vann i en tettsittende beholder, dypp 4 laksefileter i 20-30 minutter, skyll deretter og tørk helt.

Still inn Bradley Smoker til en skaptemperatur på 75°C/150°F og tilsett eikebisketter i stabelen.

La skapet nå ønsket temperatur og fyll opp med røyk.

Dekk oversiden av filetene med Cajun krydderblanding (tilgjengelig i de fleste supermarkeder) for å dekke, klappe ned for å danne en tørr skorpe, overføre til et Bradley-rist og røyk for 1 time.

Sett til side på et varmt sted.

Metode:

Lag først en omgang fersk rucolapesto ved å ha den i en liten prosessor 1 fedd hvitløk, knust; 40 g friske villrakettblader; 20 g revet parmesanost; 20 g mandelflak; 1 ts salt; en skvis sitronsaft; en maling av sort pepper og nok olivenolje til å lage en tykk pasta.

Behandle kort og oppbevar i en krukke med skrutopp, med mer olivenolje for å dekke overflaten, til nødvendig.

Du skal ha nok til en dag til – oppbevar i kjøleskapet.

Varm nå en stor panne med saltet vann til koking og tilsett 500 g av pastaen av ditt valg.

Følg instruksjonene på pakken for koketid og legg til en sjenerøs kopp tinte, frosne erter og litt øm stilk brokkoli topper til pannen 2 minutter før slutten av koketiden.

Tøm gjennom et dørslag, tilbake i pannen og vend med 2-3 ss rucolapesto å kle før du deler mellom varme pastaboller.

Topp hver med en filet varmrøkt Cajun-laks og dress med noen tråder fin julienne av courgette.

Server umiddelbart.

Eik
Tre

Eikebisquetter for Bradley Smokers

Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.

Shop Now