Citrus Smoked Sablefish

Hot røkt Sablefish Oppskrift



Sablefish, eller svart torsk, er en mild hvit fisk fra området i Nord -Stillehavet. Smaken av røyk forbedrer det fete innholdet og den flakete tekstur.

Ingredients

2 Sablefish fileter - skinn på

4 ss honning

For saltlake:

2 kopper vann

6 ss kosher salt

6 ss granulert sukker

Saft av 1 sitron

Saft av 1 lime

Skal og saft av 1 appelsin

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – or

Preparation

Kombiner alle ingrediensene til saltlaken.

Saltlake sobelfisk i 4 timer.

Skyll og tørk, la deretter tørke ytterligere på et kjølig, luftig sted for å danne pellikkel (en tynn hud eller film).

Forvarm røyker til 225°F med orbisquetter og røyk i 2 timer.

Etter 1 time, pensle sobelfisk med honning.

Fjern fra røyker og server!

Av Lena Clayton