Hot Smoked Scallops & Mango Salsa
Denne signaturoppskriften ble laget av Steven Raichlen i samarbeid med Bradley -røyker. Sjekk ut det nye TV -showet Project Smoke! Dette flotte showet vil lære deg alle slags tips og triks på matrøyking, oppskrifter og så mye mer!
Ingredients
For salsaen:
1-1/2 ss fersk limejuice
2 teskjeer brunt sukker
1-1/2 kopper moden mango i terninger
1 liten agurk, skrellet, frøet og kuttet i 1/2-tommers terninger
1-1/2 ss finhakket rødløk
1/4 til 1/2 habanero eller skotsk panserchile, frøet og hakket
1-1/2 ts finhakket kandisert ingefær
1 ss hakket fersk mynte
For kamskjellene:
2 pund store havskjell, gjerne tørrpakket
Havsalt og nykvernet sort pepper
Preparation
Lag salsaen:
Bland limesaft og sukker i en bolle og visp til sukkeret er oppløst.
Tilsett de resterende salsaingrediensene og bland forsiktig sammen.
Overfør til en attraktiv serveringsbolle. (Server innen et par timer etter tilberedning.)
Forbered kamskjellene:
Sett opp din Bradley Digital Smoker i henhold til produsentens instruksjoner, og tilsett Bradley Bisquettes etter behov.
Forvarm Bradley Smoker til 225 grader.
Det er en hvitaktig halvmåneformet muskel på siden av hvert kamskjell.
Trekk den av og kast (den er tøffere enn resten av kamskjellet.)
Anrett kamskjellene på rist(ene) og dryss lett over salt og pepper.
Legg i røykeapparatet.
Røyk kamskjellene til de er lett bronserte med røyk og gjennomsiktige, ca. 20 minutter. (Ikke overkok.)
Anrett kamskjellene på et fat eller tallerkener og server med mangosalsaen.