Wild Cherry Hot Smoked Salmon

Villkirsebær Hot røkt laks



Kirsebær og varm saus går så bra sammen at jeg er overrasket over at jeg ikke har gjort dette før! Denne marinaden/sausen/glasuren har omtrent alt du trenger for smaks perfeksjon! Legg inn et kyss av røyk, og det er perfekt for sommerrutinen!

Ingredients

1 laksefilet – helst vill ikke oppdrettet – skinn på

¼ kopp brunt sukker

2 ts soyasaus

2 ts lønnesirup

2 ss varm saus

1 ts kornet sennep

½ ts tørket dill

½ kopp hakkede friske kirsebær

Preparation

Begynn med å tilsette alle ingrediensene i en bolle og bland godt. Knus gjerne kirsebærene med en skje for å slippe ut mer av saften. Hell halvparten av blandingen i en ikke-reaktiv tallerken. Legg i laksen med skinnsiden opp, slik at marinaden berører alt kjøttet. Dekk til med plastfolie og la marinere i alt fra en time til 4.

Når marinaden er ferdig, fjern laksen og legg den på en rist fra Bradley Smoker. Forvarm Bradley Smoker med eplepukker til 250ºF (65,6ºC) Når røykemaskinen har kommet til temperatur, plasser i laksen og la den røyke i 45 minutter til en time. Du vil vite at det er ferdig når kjøttet lett flaker bort.

Bruk en pensel og mal laksen forsiktig med den reserverte marinaden. Serveres varm!

Nyt!

Oppskrift av Cory Walby