3-2-1 ribbeina hvordan du skal lage mat BBQ svinekjøtt ribbeina
Unn deg den munnvannende godheten til disse fall-off-the-bone BBQ rygg ribbeina! Med en perfekt balansert gni av kosher salt, svart pepper og paprika, er disse ribbeina sakte røkt i 7 timer, bastet med BBQ-saus, og deretter røkt igjen i en ekstra time for en smak som ganske enkelt er uimotståelig.
Ingredients
2 ribber bak
Aluminiumsfolie
BBQ saus
For ruben:
⅓ Kosher salt
⅓ Grov sort pepper
⅓ Paprika
Preparation
Gå til den smale enden av ribbeina, ta tak i membranen med et papirhåndkle og trekk den ut.
Dryss mye av rubben på begge bakribbene, sørg for å massere rubben inn i ryggen.
Legg ribben på en rist og legg den i røykeovnen. Sett koketemperaturen til 225ºF (107ºC), koketid i 7 timer, røyketid i 3 timer, og tilsett 9 hickorybisquetter.
Mens ribba ryker, ta frem to lag med aluminiumsfolie til ribba (2 aluminiumsfolier per ribbe).
Når ribben er ferdig med å røyke i 1 time, ta den ut mens røykeren fortsatt er i gang. Legg ribba i den doble aluminiumsfolien og legg den i røykeovnen for å røyke i ytterligere 1 time.
Når den har røkt i ytterligere 1 time, ta dem ut, fjern ribba fra aluminiumsfolien og tilsett bbq-sausen.
Ta forsiktig frem BBQ-ribba og legg den på risten og røyk og stek den i ytterligere 1 time.
Ta ribba ut av risten og legg den på en tallerken og nyt!
Oppskrift av: Røyker med Joe
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now