Hot dog and chips on a plate

Bacon pakket inn pølser med røkt Ketchup



Røkt hotdogs er noe som er ganske vanlig. Men denne oppskriften er å røyke baconpakket hotdogs! For alle oss som bare ikke kan leve uten bacon, er dette den perfekte vrien til en vanlig hotdog. Hvis du har surfet gjennom oppskriftene våre ganske mye, vil du se at vi alltid prøver å gjøre noe nytt som ikke er gjort ennå. Så for å krydre denne baconpakket røkt hotdog, avslutter vi det med, ja …………. Røkt ketchup! Enten det er på en hotdog eller noe annet, må du prøve røkt ketchup. Det er nå en av favoritt tingene mine å legge inn røykeren min, ved siden av hotdogs, briskets osv. Ha det gøy!

Ingredients

For røkt pølse:

8 Fersk butikkkjøpt honninghvitløkspølse

16 baconskiver

For røkt ketchup:

2 kopper ketchup

2 Tbsp melasse

1 Tbsp varm saus

Preparation

For røkt pølse:

Pakk hver pølse med 2 baconskiver.

Plasser pølsene side ved side på røykstativ, pass på at de ikke berører hverandre.

Start røykeapparatet med valgfrie trebisquetter (whisky eik fungerer veldig bra!). Bring røykeren opp til en temperatur på 250ºF.

Legg pølsene i røykemaskinen og kok til innvendig temperatur når 165 graderºF og baconet er brunet og sprøtt. Tiden kan variere ut fra tykkelsen og størrelsen på pølsene. Vanligvis kan det ta fra 2 ½ til 4 timer

Server for seg selv eller i en pølsebolle med valgfritt pålegg (løk, paprika, sennep).

For røkt ketchup:

Sett røykeren til 250ºF ved å bruke valgfrie trebisquetter.

Visp ingrediensene sammen i en bolle.

Hell ketchupen i en engangs foliepaiform.

Legg ketchupen i røykemaskinen og røyk i 2 timer, rør i ketchupen etter hver time.

Etter røyking rører du inn litt vann hvis sausen er tykkere enn ønsket.

Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.

Whisky
Eik

Whisky Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.

Shop Now