Bacon pakket røkt Armadillo egg
Jeg vil vise deg hvordan du lager baconpakket røkt Armadillo-egg på en Bradley Digital Smoker. Denne Armadillo Eggs-oppskriften er superenkelig og sikkert å bli en hit på din neste BBQ-samvær. Jeg har lagt hele oppskriften nederst i beskrivelsen for deg!
Ingredients
5 Jalapeños
1 8 oz pakke kremost (myknet)
½ kopp revet ost
1 Lb eller malt pølse (jeg brukte mild italiensk pølse) delt i 5 like deler.
2 baconstrimler per beltedyregg
1 ts hvitløkspulver
Din favoritt BBQ rub (jeg brukte Meat Church Honey Hog)
Din favoritt BBQ saus eller glasur
Preparation
Forvarm Bradley Smoker til 250°F (121,1°C) og slå på bisquettevarmeren i minimum 20 minutter.
Legg i 7 vedbisquetter for 2 timer med røyk (7. bisquette vil ikke brenne)
Skjær toppen av jalapeños av og fjern frø og årer med enden av en skje eller jalapeño-utjerner.
Jo flere frø/årer du lar være, jo mer krydret blir det.
I en separat bolle kombinerer du kremost, revet ost, hvitløkspulver og omtrent en teskje av din favoritt BBQ rub. Bland til det er helt innarbeidet.
Fyll hver jalapeño med kremostblanding
Pakk hver fylte jalapeño forsiktig inn i pølse og pass på at den er helt pakket inn.
Dryss hver pølseinnpakket fylt jalapeño med din favoritt BBQ rub.
Bruk en stripe bacon og pakk hvert fylte beltedyregg i spiral rundt eggets lengde. Med den andre baconstrimmelen, pakk fra ende til annen og fest på plass med en grillnål eller tannpirker.
Dryss hvert egg med din favoritt BBQ rub og plasser i midterste rille på røykemaskinen i 1 time og 45 minutter eller til baconet er gjennomstekt og etter eget ønske.
Pensle hvert bacon-innpakket beltedyregg med din favoritt-BBQ-saus og kok i ytterligere 20 minutter eller til sausen har stivnet.
Fjern fra røykeovnen og la avkjøles i 5 minutter før du spiser.
Nyt!
Oppskrift av: G-Rod griller