Bacon Wrapped Smoked Pork Tenderloin Stuffed with Spinach and Mushrooms

Bacon Wrapped Røkt Indrefilet av svin OppskriftPrøv denne oppskriften på Bacon Wrapped Røkt Indrefilet av svin, fylt med spinat og sopp. Lastet med smaker og veldig sunt. Eksperimenter med Alder, Apple eller Hickory bisquettes. Alt vil fungere utmerket.

Ingredients

2 Indrefilet av svin

2 ss smør

3 fedd hvitløk - finhakket

½ løk - finhakket

3 kopper spinat

2 kopper sopp - i skiver

½ ts salt

½ ts sort pepper

10-12 baconskiver

Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Kirsebær eller Hickory

Preparation

Kutt av svinefileten for eventuelt fett og membran. Hold kniven horisontalt, del svinefileten i to, pass på så du ikke stikker gjennom den andre enden.

Smelt smøret i en panne og tilsett løk og hvitløk. Kok i noen minutter og tilsett spinat, sopp, salt og pepper. Kok, rør ofte, til grønnsakene er gjennomstekt. Fjern fra varmen og avkjøl til romtemperatur. Når grønnsakene er avkjølt, hell du grønnsakene i en foodprosessor og kjør til de er finhakket.

Fordel spinat- og soppblandingen jevnt i åpningene på indrefileten av svin. Lukk indrefiletene og sørg for at blandingen holder seg inne i lommen på kjøttet.

Pakk inn ytrefileten med baconet og legg på en røykrist. Det kan være lurt å ha indrefileten med den åpne siden opp, slik at grønnsaksblandingen blir liggende i lommen og ikke faller ut.

Sett røykeovnen til 275 °F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg (eple, kirsebær eller Hickory fungerer utmerket).

Røyk svinekjøttet til det når en innvendig temperatur på 155 °F og baconet er stivnet og begynner å bli sprøtt. Dette bør ta ca. 2 - 2 ½ time.

Fjern indrefileten av svin fra røykeren og la dem hvile i ca 10 minutter. Skjær i 1 tommers medaljonger og server.

Oppskrift av: Steve Cylka

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now