Bacon wrapped smoked pork tenderloin with roasted red pepper and cheese stuffing

Bacon pakket røkt Indrefilet av svin Fylt med stekt rød paprika og osteoppskriftRøkt svinekjøtt indrefilet fylt med paprika og ost kan virke litt komplisert. Imidlertid vil du se hvor enkelt det er å forberede det. Innpakket med bacon, vil det være sikkert å glede og mate en mengde!

Ingredients

2 Indrefilet av svin

 Kopp stekt rød paprika, i terninger

1 kopp kremost, myknet

1 kopp revet mozzarellaost

10-12 baconskiver

¼ Kopp honning

Preparation

Kutt av svinefileten for eventuelt fett og membran. Hold kniven horisontalt, del svinefileten i to, pass på at den ikke stikker gjennom den andre enden.

Bland sammen den stekte røde paprikaen med kremosten og mozzarellaosten i en liten bolle.

Fordel oste- og rød pepperblandingen jevnt i åpningene på indrefileten av svin. Lukk ytrefileten, og pass på at osten holder seg inne i lommen på kjøttet.

Pakk inn ytrefileten med baconet og legg på røykerist. Det kan være lurt å ha indrefileten med den åpne siden opp, slik at eventuell smeltet ost blir liggende i lommen og ikke sive ut.

Sett røykeren til 275ºF ved å bruke valgfrie trebisquetter (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).

Røyk svinekjøttet til det når en innvendig temperatur på 155 graderºF og baconet er stivnet og begynner å bli sprøtt, ca. 2 – 2 ½ time.

Med ca. 30 minutter igjen av røyking børster du honningen over hele baconet og fortsett deretter å røyke til det er helt gjennomstekt.

Fjern indrefileten av svin fra røykeren og la dem hvile i ca 10 minutter. Skjær i 1 tommers medaljonger og server.

Av Steve Cylka

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now