BBQ Pork Ribs Recipe

BBQ Svinekjøtt Ribbeina oppskrift



Unn deg en saftig, smelte-i-munn-svinekjøtt med denne enkle, men smaksrike oppskriften. Med en blanding av oregano, spisskummen, salt og hvitløk, er disse ribbeina sakte-røkt i to timer i mesquite røyk og deretter pakket inn i folie med smør for en ekstra smak av smaken, noe som gjør dem perfekte for enhver anledning.

Ingredients

2 svineribbe

1 ts oregano

1 ts spisskummen

2 ts salt

2 ts hvitløksflak

1 stang smør

Preparation

Skrell svineribbemembranen.

Krydre begge sider for de to svineribbe med oregano, spisskummen, salt og hvitløksflak.

For enkelhets skyld kaster du dem inn i Bradley-røykeren din med mesquite-røyk i en time på 260ºF (126ºC).

Pakk inn folie bein opp (tilsett smør og mer krydder hvis det er det du liker).

Røyk i en time til ved 260 graderºF (125ºC).

Probe kjøtt, det er vanligvis rundt 196ºF - 202ºF avhengig av ribba.

Hvil i kjøleren i en time. (En kjøler av god kvalitet anbefales fordi ribba ikke skal falle under 150ºF for sikkerhets skyld.) Bradley-røykeren vil også holde 150ºF.

Hvis du vanligvis ikke sauser eller glaserer, er de klare til å spises.

Hvis du gjør saus eller glasur, legg dem på gassgrillen indirekte på lav ved å bruke de to utvendige brennerne med ribben i midten. Saus påfør deretter sausen på nytt etter 15 minutter og gi dem ytterligere 15 minutter.

La sitte på et skjærebrett til det er kjølig nok til å håndtere og nyte!

Oppskrift av: robson_grills