BBQ Svinekjøtt Ribbeina oppskrift
Unn deg en saftig, smelte-i-munn-svinekjøtt med denne enkle, men smaksrike oppskriften. Med en blanding av oregano, spisskummen, salt og hvitløk, er disse ribbeina sakte-røkt i to timer i mesquite røyk og deretter pakket inn i folie med smør for en ekstra smak av smaken, noe som gjør dem perfekte for enhver anledning.
Ingredients
2 svineribbe
1 ts oregano
1 ts spisskummen
2 ts salt
2 ts hvitløksflak
1 stang smør
Preparation
Skrell svineribbemembranen.
Krydre begge sider for de to svineribbe med oregano, spisskummen, salt og hvitløksflak.
For enkelhets skyld kaster du dem inn i Bradley-røykeren din med mesquite-røyk i en time på 260ºF (126ºC).
Pakk inn folie bein opp (tilsett smør og mer krydder hvis det er det du liker).
Røyk i en time til ved 260 graderºF (125ºC).
Probe kjøtt, det er vanligvis rundt 196ºF - 202ºF avhengig av ribba.
Hvil i kjøleren i en time. (En kjøler av god kvalitet anbefales fordi ribba ikke skal falle under 150ºF for sikkerhets skyld.) Bradley-røykeren vil også holde 150ºF.
Hvis du vanligvis ikke sauser eller glaserer, er de klare til å spises.
Hvis du gjør saus eller glasur, legg dem på gassgrillen indirekte på lav ved å bruke de to utvendige brennerne med ribben i midten. Saus påfør deretter sausen på nytt etter 15 minutter og gi dem ytterligere 15 minutter.
La sitte på et skjærebrett til det er kjølig nok til å håndtere og nyte!
Oppskrift av: robson_grills