Best røkt Pulled Pork Oppskrift
Nesten alle som eier en Smoker elsker å lage pulled pork. Det er derfor, spesielt for pulled pork, prøver vi å sørge for at du har mange oppskrifter å velge mellom, når du besøker oppskriftsdelen på Bradley Smoker-nettstedet.
Ingredients
Ca 3 kg svinerumpe
For saltlake:
½ kopp melasse
350 G kosher salt
6 kopper vann
For tørr gni:
1 ss hvitløkspulver
1 ts løkpulver
1 ss paprika
1 ss cayennepeper
½ ts malt anisfrø
1 ts malt fennikelfrø
2 ts spisskummen
Preparation
Løs opp salt og melasse i vann.
Senk svinerumpe i saltlake.
Dekk beholderen og sett i kjøleskapet over natten.
Etter saltlake i 12 timer, fjern fra saltlake og tørk.
Kombiner ingrediensene til tørr rub i en liten bolle.
Klapp gni jevnt over svinerumpe.
Forvarm smoker med Bradley hickory bisquettes til 210 ° F og legg svinekjøtt i smoker.
Etter 6 timer, sjekk om den er ferdig. Hvis kjøtt lett rives i stykker når du trekker med gaffel, så er det klart!
La hvile i 1 time.
Trekk kjøtt fra hverandre med gafler og server!
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now