Pulled pork sandwich on plaid tablecloth

Best røkt Pulled Pork Oppskrift



Nesten alle som eier en Smoker elsker å lage pulled pork. Det er derfor, spesielt for pulled pork, prøver vi å sørge for at du har mange oppskrifter å velge mellom, når du besøker oppskriftsdelen på Bradley Smoker-nettstedet.

Ingredients

Ca 3 kg svinerumpe

For saltlake:

½ kopp melasse

350 G kosher salt

6 kopper vann

For tørr gni:

1 ss hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ss paprika

1 ss cayennepeper

½ ts malt anisfrø

1 ts malt fennikelfrø

2 ts spisskummen

Preparation

Løs opp salt og melasse i vann.

Senk svinerumpe i saltlake.

Dekk beholderen og sett i kjøleskapet over natten.

Etter saltlake i 12 timer, fjern fra saltlake og tørk.

Kombiner ingrediensene til tørr rub i en liten bolle.

Klapp gni jevnt over svinerumpe.

Forvarm smoker med Bradley hickory bisquettes til 210 ° F og legg svinekjøtt i smoker.

Etter 6 timer, sjekk om den er ferdig. Hvis kjøtt lett rives i stykker når du trekker med gaffel, så er det klart!

La hvile i 1 time.

Trekk kjøtt fra hverandre med gafler og server!

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now