Bradley Røkt italiensk pølse , Spinat og fersk tomat med pasta
For full enkelhet og maksimal smak er dette vanskelig å slå.
Ingredients
(Personer 4)
6-8 Bradley røkte italienske pølser
500 g tørket eller fersk pasta (bildet her med fusillini)
2 ss olivenolje
4 mellomstore, modne, friske tomater - kuttet i store terninger
150g unge spinatblader, parmesan til servering, salt og pepper
Preparation
De fleste av de store supermarkedene tilbyr "italienske pølser" i sine pølseserier - dette betyr at de har krydret dem med hvitløk, fennikelfrø og et snev av chili - og kjempegode er de også. Så jeg ga dem litt ekstra Bradley Smoker-smak også.
*Denne oppskriften passer for nybegynnere
Pølsene er ikke kurert på noen måte, bare varmrøkt.
Sett Bradley Smoker kabinettet til 100°C og legg til ti, eller så, eikebisquetter i stabelen.
Plasser de ferske pølsene på stativer (jeg røykte to stativer med pølser og oppbevarte noen i fryseren etterpå) og sørg for at de er godt plassert og ikke berører hverandre (dette vil tillate fri bevegelse av røyk til alle områder).
Røyk i 2-3 timer, avhengig av hvor sterk du vil ha røyksmaken, og sjekk at du har en kjernetemperatur på 68°C eller mer.
Utsiden av pølsene blir herlig rød/oransje av røyken.
Fjern, la avkjøle og avkjøl til de trengs. Husk at de ikke har noen kur, så du bør spise dem innen et par dager (eller fryse dem). Skjær i tynne skiver for smørbrød hvis du vil bruke dem kalde, eller skjær dem i biter til følgende smakfulle kveldsmat.
Metode:
Skjær de røkte pølsene i biter og legg i en stor sautépanne sammen med olivenolje, stek i et par minutter og tilsett deretter tomat i terninger.
Senk varmen og kok i ytterligere 3 minutter og øk deretter varmen, tilsett spinat og litt krydder og stek i 1-2 minutter eller til spinaten har visnet.
Fjern fra varmen og hold varm.
Kok opp en stor panne med vann, tilsett en spiseskje salt og pastaen.
Kok i henhold til anvisningen på pakken, renn av og del mellom varme pastaboller.
Fordel den varme pølsen, tomaten og spinaten mellom boller og tilsett en god kverning av sort pepper og litt parmesan.
Server umiddelbart.
Eik
Tre
Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.
Shop Now