Cajun-krydret røkt Ekstra ribbeina
Disse ribbeina kan være så krydret eller mild som du vil, avhengig av Cajun Spice -blandingen du bruker. Å tilsette en moppesaus hjelper dem med å forbli fuktige og smakerne mens de koker lavt.
Ingredients
1 hel rille med spareribs av svin
For gni:
½ kopp brunt sukker
3 ss kosher salt
1 ss paprika
1 ss Cajun krydderblanding
Til moppsausen:
1 kopp eplecider
¼ kopp eplecidereddik
3 ss sitronsaft
2 ss hvitløkspulver
1 ss varm saus
Bradley Smoker Bisquettes – Hickory eller Mesquite
Preparation
Bland sammen ingrediensene for gni.
Dekk spareribs med rub og la marinere i noen timer i kjøleskapet (eller over natten hvis du har tid).
Forvarm røyker til 225 ° F med Hickory eller Mesquite bisquettes (begge fungerer bra).
Plasser ribbeina med beinsiden ned på stativet i røykemaskinen; røyk i 3 timer.
Visp sammen ingrediensene til moppsaus.
Fjern ribben fra røykeriet og pakk inn i aluminiumsfolie og hell moppsaus i aluminiumsposen.
Plasser ribbene tilbake i røykemaskinen, med sømsiden av folieposen vendt opp.
Røyk i ytterligere 2 timer.
Fjern fra folien (pass på dampen og den varme væsken) og gå tilbake til røykemaskinen for å stivne.
Røyk i ytterligere 45-60 minutter eller til en indre temperatur på 172 °F er nådd.
Ta ut av røykeren og la hvile i 15 minutter før du skjærer i skiver og serverer.
av Lena Clayton
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now