Cheddar Jalapeño røykte Svinekjøttbitt Oppskrift
Disse røkt svinekjøttbitt fylt med cheddar er enkle å lage og vil imponere gjestene dine. Du kan ikke gå galt. Bare noen få ingredienser, og du har en perfekt godbit for snacks, fester eller bakluker.
Ingredients
2 pund kvernet svinekjøtt
2 ss kreolsk krydder
1 egg
1 kopp brødsmuler
⅓ Kopp melk
⅓ Kopp BBQ saus
3 Jalapeñopepper, kjernefritt og finhakket
150 G middels cheddarost, kuttet i ½ tommers kuber
Preparation
Sett røykeren til 250°F ved å bruke valgfrie trebisketter.
I en liten bolle blander du sammen kvernet svinekjøtt, kreolkrydder, egg, brødsmuler, melk, BBQ-saus og jalapeñopepper til det er grundig kombinert.
Ta en liten håndfull av kjøttblandingen og form en kjøttbolle som er ca ½ tommer i størrelse. Lag en liten fordypning i midten, med tommelen. Trykk en terning cheddarost inn i fordypningen og brett kjøttet rundt osten, slik at det dekkes. Bruk de to hendene og rull kjøttet rundt slik at det blir ganske rundt. Legg kjøttbollen på Bradley-røykestativet. Gjør dette med det resterende kjøttet og osten.
Plasser røykstativene i Bradley-røykeren. Røyk kjøttbollene til de når en innvendig temperatur på 160 grader°F, ca 2 ½ timer.