Easy Smoked Pepperoni Recipe

Lett røkt Pepperoni Oppskrift



Dette er virkelig en veldig lett røkt pepperoni -oppskrift, som du kan lage i ovnen eller røykeren. La den røde pepperen ut, hvis du ønsker det. Du kan ting i naturlige svin eller fibrøse foringsrør. Imidlertid foretrekker jeg å bruke 38 - 42mm Hog -foringsrør. Selvfølgelig kan du gjøre det i ovnen, men dette er en flott mulighet til å bruke Bradley -røykeren din og få utmerkede resultater. Ikke badekar på disse. Avkjøl og skjær tynt. Kjøleskap i opptil 2 uker eller frys for lengre lagring.

Ingredients

2 pund mager kjøttdeig (85 % mager eller magrere)

1 ts flytende røyksmak (valgfritt)

2 ts malt svart pepper

2 Ts sennepsfrø

2 Ts knust fennikelfrø

1 til 2 ts knust rød pepper (etter din smak)

½ ts hvitløkspulver

1 ts paprika

½ ts sukker

2 haugevis av teskjeer Morton's Tender Quick-herdende salt

Preparation

For ovn eller røyker.

Kombiner krydder og kjøtt og bland godt med hendene. Dekk til og avkjøl i 48-72 timer.

Form kjøttet til to lange stokker eller rundstykker. Plasser en rist (eller panne/plate med drenering) på et kakepapir og legg vedkubbene på rist.

Stekes på 180ºF til 200ºF i 8 timer, roterende logger hver 2. time. Du vil ha en IT av kjøttet på 165ºF (pass på å ikke fett ut).

Tømmerstokkene vil være knallrosa når de er ferdige og bør være ganske tørre og faste.

Tørk av overflødig fett og la kjøttet avkjøles. Ikke kaldvannsbad disse. Avkjøl og skjær deretter i tynne skiver. Oppbevar i kjøleskap i opptil 2 uker eller frys for lengre lagring.