Fylt Røkt paprika - med trukket svinekostoppskrift
Hvis du leter etter en ny oppskriftsidé til ditt resterende svinekjøtt, kan du prøve denne utstoppede røkt paprika -oppskriften i Bradley -røykeren din. Jeg tror du vil nyte den røkt smaken.
Ingredients
7-10 paprika (jeg brukte rød, oransje og gul)
3 Jalapenos, frøsådd og finhakket
1 middels løk, finhakket
3 kopper kokt hvit ris (Ikke overkok risen, da den vil koke ferdig i paprikaen. Kok den rett og slett ferdig, og den vil ende opp som perfekt bilde)
4-6 kopper Pulled Pork (tidligere røkt i en Bradley Smoker)
1 kopp oksebuljong
3 store egg, pisket (klare for omelett)
1 kopp grillsaus
Preparation
Det første jeg gjør... forbereder alle ingrediensene først. Hakk løk og jalapenos, kok risen, surr jalapeños og løkene med en spiseskje olivenolje.
Skjær toppen av paprikaene, og sørg for å la stilken være festet til bruk for hetter. Fjern frøene på paprikaen og sett til side.
Når ingrediensene er tilberedt, tilsett kjøtt, ris, sautert løk, jalapenos, biffbuljong og krydder (ditt valg) i en stor bolle og bland godt. Tilsett eggene i blandingen og bland godt.
Sett paprikaene på et Bradley Smoker Rack og begynn å tilsette farseblandingen i paprikaene.
"Bradley" Smoking the Peppers:
Når røykeren har nådd 220°F og ryker godt, legg ristene med paprika og caps på risten og la dem røyke og koke i ca. 1 time og 15 minutter (eller til de har fått riktig mørhet). Blandingen inne i paprikaene skal nå 160°F for å sikre at eggene er ferdig kokt.
Jeg anbefaler hickory bisquettes, men andre smaker fungerer bra også.
Sammendrag:
Mål opp de nødvendige koppene kjøtt, løk, jalapenos, paprika og ris.
Lag blandingen ved å bruke oppskriften ovenfor.
Fyll paprika og legg på Bradley Smoker-stativ.
Røyk paprika ved 220°F i ca 75 minutter eller til de er møre og 160 grader i midten.
Når du skjærer toppene av paprikaen, ikke skjær for slanke, ellers vil stilken skille seg fra hetten.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now