alt="pork belly sandwich"

Spilldagen røkt Baconsandwich Oppskrift av Ted ReaderUnn deg en saftig og smakfull prime ribbestekt med denne deilige røkt oppskriften. Marinadepastaen, laget med hvitløk, Worcestershire-saus og svart pepper, tilfører kjøttet for en rik smak mens rosmarin og ekstra fett sikrer at prime ribben forblir saftig og mørt i løpet av 5-6 timene med røyking.

Ingredients

Røkt bacon:

Besøk en lokal slakter når du kjøper svinekjøtt. Å kjøpe en hel mage (ikke for stor, men en som veier omtrent 10 pund) er ideelt. For hver 5 pund kjøtt vil du bruke 3 ss Cure. Pass på at du følger pakkens instruksjoner om hvordan du bruker Cure. Ikke bruk mer Cure enn nødvendig. Det er viktig å veie kjøttet og bestemme hvor mye kur du trenger.

10 pund rå svinekjøtt, skall på 6 ss Bradley Smoker Honey Cure

3 kopper ferske eller frosne tranebær

½ kopp ingefærøl

1 kopp Red Stag (bourbon med svart kirsebær av Jim Beam)

1 kopp bringebærsyltetøy

Game Day Big Bacon Sandwich:

2 pund røkt bacon, uskåret (oppskriften ovenfor)

Kosher salt og nykvernet sort pepper etter smak 1 kopp reservert tranebær/bringebærblanding (fra oppskriften ovenfor)

¼ kopp majones

1 ss fullkornssennep

Splash of Red Stag (sort kirsebær-infundert bourbon av Jim Beam)

1 kopp whisky-infundert cheddarost, revet (Merk: Hvis du ikke finner en slik smaksatt ost, bytt ut med din favoritthvite cheddarost eller annen ost. Uansett hva som snur deg!)

1 fersk baguette

2 kopper baby ruccola

Røkt bacon:

Røykertemperatur: 140ºF

Bisquettesmak: whiskyfat eller lønn eller hickory

Røyketid: 6 til 8 timer

1 stavmikser

4 Bradley røykestativer

1 termometersonde

Game Day Big Bacon Sandwich:

Røykertemperatur: 235ºF

Bisquettesmak: whiskyfat eller lønn eller hickory

Røyketid: 3 til 4 timer

Preparation

Røkt bacon:

For hver 5 pund kjøtt vil du bruke 3 ss Cure. Pass på at du følger pakkens instruksjoner om hvordan du bruker Cure. Ikke bruk mer Cure enn nødvendig. Det er viktig å veie kjøttet og bestemme hvor mye kur du trenger.

Vei kjøttet for å få en totalvekt. Bruk deretter en skarp kniv og skjær svinekjøttet i 4 like store biter. Følg instruksjonene på emballasjen til Bradley Smoker Honey Cure, og gni kjøttet på begge sider med Cure. Sette til side.

Herdingen:

Kombiner de frosne tranebærene, ingefærøl, Red Stag bourbon og bringebærsyltetøy i en bolle eller mugge. Bruk en stavmikser og kjør til den er jevn. Hell av omtrent en kopp av blandingen, dekk til og avkjøl, reserver for bruk på Game Day Big Bacon Sandwich (oppskriften nedenfor).

Hell den gjenværende tranebærblandingen over bitene av svinekjøttet og pass på å dekke alle sider. Legg de krydrede svinekjøttstykkene i et jevnt lag og avkjøl i 4-5 dager (avhengig av tykkelsen på magestykkene) snu bitene hver dag for jevn herding.

Merk: Du trenger ikke ha mye av tranebærblandingen på svorsiden, da den egentlig ikke trenger så godt inn på den siden.

Ta svinekjøttbitene ut av kjøleskapet og skyll under kaldt vann. Tørk med tørkepapir og sett tilbake til kjøleskapet uten lokk, og la dem lufttørke i 4-6 timer.

Sett opp Bradley Smoker i henhold til produsentens instruksjoner og still inn røyketemperaturen til 140ºF.


Plasser ett stykke svinekjøtt på hvert stativ og legg det i røykemaskinen. Sett inn termometersonden og still den inn på en innvendig temperatur på 150ºF.

Røyk biter av svinekjøtt i ca. 6-8 timer. Fjern fra røyker og la avkjøles. Hvis du har en vakuumforsegler, forsegle hver svinebukdel og fryse den i opptil ett år. Når du vil ha litt velsmakende bacon, tar du en bit ut av fryseren, lar den tine og tilbereder den etter ønske.

Gjør ca 10 pund bacon.

Game Day Big Bacon Sandwich:

Sett opp Bradley Smoker i henhold til produsentens instruksjoner og still inn røyketemperaturen til 235ºF.

Bruk en skarp kniv til å fjerne skallet fra det røkte baconet. Kast svor. Bruk tuppen av kniven, skjær fetthetten i et diamantmønster, skjær i den omtrent ¼ tomme dyp. Smak til med salt og nykvernet sort pepper.
Legg stykke svinekjøtt på rist og legg i den varme røykeovnen. Røyk i ca. 3-4 timer, eller til bacon er gyllenbrunt i fargen og den skårede fetthetten er sprø. Fjern fra røykeren og fordel noen spiseskjeer av den reserverte tranebær/bringebærblandingen på baconet. Gå tilbake til røykeren i omtrent en time.

Kombiner majones, sennep og en skvett Red Stag bourbon i en liten bolle. Sette til side. Varm baguetten og del den i to på langs. Fordel majonesblandingen over den nederste halvdelen av baguetten. Dryss revet ost over toppen. Tilsett ruccola og smak til med salt og pepper. Fordel noen spiseskjeer av tranebær/bringebærblandingen over snittsiden av oversiden av baguetten. Fjern baconet fra røykeren og skjær i tynne skiver. Legg skivene over hele den krydrede ruccolaen. Lukk smørbrødet og del det i 4 like store deler.

Whisky
Eik

Whisky Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.

Shop Now