Grilled Orange Pork Tenderloin Recipe

Grillet oransje Indrefilet av svin OppskriftLær hvordan du lager saftig grillet oransje svinekjøtt indrefilet og par denne enkle oppskriften med litt velsmakende saus.

Ingredients

2 Indrefilet av svin - trimmet og renset

For saltlaken:

2 kopper vann

3 ss havsalt

¼ Kopp brunt sukker

3 Bay Beaf

1 ts pepperkorn

6-7 kvister timian

4 salvieblader

2 mandarin (skallet og juicet)

For sausmoppen:

1 mandarin (skallet og juicet)

2 fedd hvitløk - finhakket

½ Ts chiliflak

1 ss honning

1 ts brunt sukker

Pepper etter smak

Preparation

I en liten kjele, ta sammen saltlakeingrediensene og løs opp alt saltet og sukkeret. Fjern fra varmen, og tilsett isbiter for å avkjøle blandingen. I en bakebolle eller pose, tilsett indrefilet av svin og saltlake, sammen med nok vann til å senke svinekjøttet helt ned. Dekk til og la stå i kjøleskapet i 24 timer.

Trekk svinekjøttet fra saltlaken, tørk det og la det komme tilbake til romtemperatur. I mellomtiden kombinerer du sausingrediensene i en bolle og setter til side. IKKE tilsett noe salt til dette, saltlaken har allerede tilsatt saltet til svinekjøttet. Det blir nok!

Stek indrefileten til 145-150 grader over en middels grillºF (63,8ºC-65.5ºC). Pensle svinekjøttet med sausen i de siste 2 minuttene av kokingen. La det karamellisere litt på den varme grillen. Ta av varmen, og legg svinekjøttet på et skjærebrett og dekk det med folie. La den hvile i 5 min. Del opp og server med litt av sausen drysset over!

    Oppskrift av: Cory Walby - Testkjøkken lørdag kveld