Hickory røykte Pepperoni stikker Oppskrift
Å kurere pølser og kjøtt kan være en skremmende oppgave, men det er utrolig givende. Dessuten er sluttresultatet verdener over et hvilket som helst butikk om kjøpt produkt du kan finne. Det er sant at det er noen teknikker du må mestre for å produsere en kvalitetsbugget kjøtt eller pølse. Men med moderne teknologi og herdeprodukter kan det være overraskende enkelt.
Pepperoni er en type pølse som tradisjonelt er laget av finmalt kurert svinekjøtt og storfekjøtt som er lett røkt. Den er fylt i tynt kollagenhus og får sin karakteristiske røde farge fra: paprika og cayenne, og herdingsreaksjonen av natriumnitritt.
Ingredients
2 lbs svinekjøtt skulder
0,84 kg biff (jeg brukte lapskauskutt)
36 G salt
3.2 G Cure #2
2,5 G dekstrose 0,2 %
4 g sukker
8 g paprika
3 G cayenne
3 g anisfrø
2 G fennikelfrø
0,8 G Mondostart 2 M kultur
Preparation
Terninger og finmalt svinekjøtt og biff sammen.
Vekt opp de resterende ingrediensene og bland dem sammen.
Bland sammen med kjøtt til det er godt blandet (2-3 minutter i en mikser på lav hastighet bør gjøre susen).
Fyll inn kollagenhylstre.
Fermenter ved 71°F i 72 timer, 85-90 % fuktighet.
Kaldrøyk i 8 timer med hickory bisquettes.
Tørk ved 54-6 0F, 80-85% fuktighet, i 5-7 uker (tørk til du observerer et vekttap på 30%).
Oppbevares på et kjølig, tørt sted (mindre enn 60°F).
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now