Hickory røykte Trukket svinekjøtt Oppskrift
Røkt trukket svinekjøtt er en tradisjonell sørlig oppskrift, og lokalbefolkningen vet at Hickory treflis tilbyr en nesten magisk alkymi, og gir sterk og rik smak når den kombineres med riktig krydder. Perfekt for burgere, eller hovedproteinet for en deilig sommermat.
Ingredients
3 kg (6 lb) svinekjøttstek
Gni:
30 ml (2 ss) paprika
10 ml (2 ts) brunt sukker
3 Ml (½ ts) hver løksalt, sellerisalt, hvitløksalt, tørr sennep, kvernet sort pepper, kajennepepper og salt
Preparation
Tørresaus:
250 ml (1 c) eplecidereddik
60 ml (¼ c) vann
30 Ml (2 ss) Worcestershiresaus
15 Ml (1 ss) grovkvernet pepper
15 Ml (1 ss) grovt salt
10 ml (2 ts) vegetabilsk olje
Kvelden før servering blander du sammen rub-ingredienser og masserer inn i svinesteken. Dekk til med plast og sett i kjøleskap over natten. Ta ut av kjøleskapet og la stå i 45 minutter til en time.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 100 °C og 120 °C (220 °F og 250 °F). Bruk Hickory-smaksbisketter, røyk/stek i ca. 8 timer eller til kjøttet når en minimumstemperatur på 70°C (160°F). Bland sammen ingrediensene til sausen og tø svinekjøttet med saus, og sett til side den resterende tøsausen. Fortsett å røyke/lage mat i en ekstra time.
Å servere:
For å servere, trekk/riv svinekjøttet i skiver. Legg på en hamburger eller Kaiser-bolle og drypp med resten av sausen.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now