Hickory Smoked Pulled Pork Recipe

Hickory røykte Trukket svinekjøtt Oppskrift



Røkt trukket svinekjøtt er en tradisjonell sørlig oppskrift, og lokalbefolkningen vet at Hickory treflis tilbyr en nesten magisk alkymi, og gir sterk og rik smak når den kombineres med riktig krydder. Perfekt for burgere, eller hovedproteinet for en deilig sommermat.

Ingredients

3 kg (6 lb) svinekjøttstek

Gni:

30 ml (2 ss) paprika

10 ml (2 ts) brunt sukker

3 Ml (½ ts) hver løksalt, sellerisalt, hvitløksalt, tørr sennep, kvernet sort pepper, kajennepepper og salt

Preparation

Tørresaus:

250 ml (1 c) eplecidereddik

60 ml (¼ c) vann

30 Ml (2 ss) Worcestershiresaus

15 Ml (1 ss) grovkvernet pepper

15 Ml (1 ss) grovt salt

10 ml (2 ts) vegetabilsk olje

Kvelden før servering blander du sammen rub-ingredienser og masserer inn i svinesteken. Dekk til med plast og sett i kjøleskap over natten. Ta ut av kjøleskapet og la stå i 45 minutter til en time.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 100 °C og 120 °C (220 °F og 250 °F). Bruk Hickory-smaksbisketter, røyk/stek i ca. 8 timer eller til kjøttet når en minimumstemperatur på 70°C (160°F). Bland sammen ingrediensene til sausen og tø svinekjøttet med saus, og sett til side den resterende tøsausen. Fortsett å røyke/lage mat i en ekstra time.

Å servere:

For å servere, trekk/riv svinekjøttet i skiver. Legg på en hamburger eller Kaiser-bolle og drypp med resten av sausen.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now