Honey Sriracha Smoked Side Ribs

Honey Sriracha røykte Side ribbeina Oppskrift



En kombinasjon av honning og Sriracha marinade er det som gjør disse ribbeina så spesielle. Denne honningen Sriracha røkt side Ribs -oppskriften vil bli enda bedre hvis de er røkt med Hickory, Pecan eller Whisky Oak Bisquettes.

Ingredients

1 Rack svinekjøtt sideribbe

½ kopp honning

4 ss Sriracha

1 ss salt

2 ts sort pepper

2 ts hvitløkspulver

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Pecan eller Whisky Oak

Preparation

Sett smoker til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg (Hickory, Pecan og Whisky Oak fungerer utmerket til ribbe).

Skrell membranen av baksiden av hver ribberibbe.

Bland sammen honning, Sriracha, salt, sort pepper og hvitløkspulver.

Pensle omtrent halvparten av honning-Sriracha-blandingen på begge sider av ribba.

Legg ribba i røykemaskinen og røyk i 3-4 timer.

Pensle ribba med resten av sausen.

La dem hvile i 10 minutter før de skjæres og serveres.

Oppskrift av: Steve Cylka