Hot Smokin 'Gal er røkt Svinekoteletter Oppskrift
Forbered deg på en saftig fest med disse munnvannende hickory-røkt svinekoteletter. Disse ømme kotelettene er tilført den perfekte blandingen av Mortons ømme, hickory salt og mørkebrunt sukker av uimotståelige smaker i hver bit.
Ingredients
5 ss Morton's Tender Quick for 5 pund svinekoteletter
1 ss + hickorysalt fra Butcher Packer
Litt mindre enn en ¼ kopp mørk brunt sukker
Preparation
Gni ned kotelettene og lukk dem i en plastpose. (Jeg brukte min Foodsaver) Instruksjoner på Morton sier 4 – 6 timer for gni.
Etter 4½ time, kutt opp posen og tilsett litt ananasjuice (jeg var tom for eplecider) sammen med kotelettene og forseglet igjen. ** se nedenfor.
La dem sitte i ytterligere 45 minutter, fjern deretter koteletter og skyll.
Røyk i Bradley ved 200°F i en time.
Øk temperaturen til 225 °F i en halv time for å fullføre matlagingen,
Bruk 3 epler bisketter.
** Disse kotelettene var ganske tynne.
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now