Hot Smokin' Gal's Smoked Pork Chops Recipe

Hot Smokin 'Gal er røkt Svinekoteletter Oppskrift



Forbered deg på en saftig fest med disse munnvannende hickory-røkt svinekoteletter. Disse ømme kotelettene er tilført den perfekte blandingen av Mortons ømme, hickory salt og mørkebrunt sukker av uimotståelige smaker i hver bit.

Ingredients

5 ss Morton's Tender Quick for 5 pund svinekoteletter

1 ss + hickorysalt fra Butcher Packer

Litt mindre enn en ¼ kopp mørk brunt sukker

Preparation

Gni ned kotelettene og lukk dem i en plastpose. (Jeg brukte min Foodsaver) Instruksjoner på Morton sier 4 – 6 timer for gni.

Etter 4½ time, kutt opp posen og tilsett litt ananasjuice (jeg var tom for eplecider) sammen med kotelettene og forseglet igjen. ** se nedenfor.

La dem sitte i ytterligere 45 minutter, fjern deretter koteletter og skyll.

Røyk i Bradley ved 200°F i en time.

Øk temperaturen til 225 °F i en halv time for å fullføre matlagingen,

Bruk 3 epler bisketter.

** Disse kotelettene var ganske tynne.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now