Hvordan lage røkt Bacon
Unn deg den rike og smaksrike opplevelsen av hjemmelaget lønneturkede svinekjøtt. Med en blanding av krydder og et snev av sødme fra lønnesirup, blir denne munnvannende delikatessen herdet og varmrøkt i Bradley-røykeren, noe . Enten du nytes fersk eller lagret for fremtidig glede, dette kulinariske mesterverket vil garantert glede smaksløkene dine.
Ingredients
1000 g svinekjøtt
30 g salt
3g herdesalt nr 1
3g hvit pepper malt
1 laurbærblad
2 g hvitløkspulver
20 g lønnesirup
3 g løkpulver
2g Bukkehornkløverfrø
Preparation
Legg alle ingrediensene og kjøttet i en cryovac-pose og forsegl.
Sett i kjøleskap i 6 dager, overhaling hver dag minst én gang.
Etter herding, vask med kaldt vann for å fjerne all kuren, og la den stå utildekket i kjøleskapet i 1 dag til den er tørr.
Varm røyk i Bradley-røykeren ved 176ºF (80ºC) til du har nådd en indre temperatur på 149ºF (65ºC).
Den holder seg i kjøleskapet i ca. 2 uker, 3 måneder i en vakuumforsegling eller 6 måneder frossen.
Oppskrift av: Kokken Michael Demagistris