Hvordan lage røkt Indrefilet av svin
En fantastisk oppskrift som garantert gir svinekjøttet ditt en spesiell smak!
Ingredients
1 Lb indrefilet av svin, sølvskinn fjernet
¼ kopp brunt sukker
½ kopp eplejuice
½ ss sort pepper
3 ss av din favoritt tørr rub
3 ss honning
Timianblader
Preparation
I en stor bolle tilbereder du marinaden ved å tilsette brunt sukker, eplejuice, sort pepper, ruben du foretrekker, oppvarmet honning, timianblader og sort pepper.
Tilsett svinekam i bollen med marinaden og dekk bollen med plastfolie.
Sett den i kjøleskapet og la den marinere i ca 3 timer.
Still inn temperaturen på Bradley Smoker til 225°F (107°C) og forvarm den i 15 minutter.
Plasser indrefileten inni den og røyk den i ca. 2-3 timer eller til den når en indre temperatur på 145°F (63°C). Du kan bruke eplebisquetter til denne oppskriften.
Ta den ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 5 minutter før servering.
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now