Hvordan lage røkt Juleskin Oppskrift
Planer for julemiddagen? Vi har deg dekket! Denne julehusoppskriften vil sikkert forbedre din festlige middag med familie og venner.
Ingredients
6 til 7 lb utbenet skinke
2 kopper brunt sukker
1 kopp BBQ saus
1/2 kopp ananasjuice
Preparation
Forvarm røykeren til 225 °F (107 °C).
Legg skinken i røykemaskinen og røyk den i 1 time. Du kan bruke kirsebærbisquetter til denne oppskriften.
Bland brunt sukker, BBQ-saus og ananasjuice i en bolle mens skinken koker.
Glaser skinken med denne sausblandingen hvert 10. minutt den siste halvtimen av tilberedningen. Fjern den fra røykeren og server.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now