How to Make Smoked Polperro

Hvordan lage røkt Polperro



Løft matopplevelsen din med denne enkle og smaksrike oppskriften på røkt Polperro. Denne møre og saftige retten er marinert med en blanding av salt, pepper og ditt valg av krydder, og blir brakt til perfeksjon i Bradley P-10-røykeren, og tilfører den med herlige røykfylte smaker. Enten du er en erfaren røyker eller en nybegynner, garanterer denne oppskriften et tilfredsstillende og deilig måltid som lar deg ønske deg mer.

Ingredients

Polperro

Salt

Pepper

Krydder etter eget valg

Preparation

Dryss salt, pepper og krydder etter eget valg på polperroen din, sørg for at du drysser krydderet på begge sider, sett det til side og la det marinere i 2-3 timer.

Når den er ferdig marinert, varm opp Bradley P-10 røyker og plasser polperroen på hengekrokene. Du vil gjerne henge dem slik at varmen i røykeren treffer begge sider av polperroen likt.

Still inn temperaturen på 225ºF (107ºC) og still inn tiden til 2 timer, sjekk av og til polperroen din for å være sikker på at den ikke blir for gjennomstekt.

Når tiden er ute (eller hvis du føler at den er ferdig med å røyke), ta frem polperroen og nyt!

Oppskrift av: Kokken Michael Demagistris