How To Make Smoked Sausage

Hvordan lage Røkt pølse



Hjemmelaget mesquite-røkt pølser! Her er en helt perfekt oppskrift på din neste BBQ -fest.

Ingredients

3 pund kvernet svinekjøtt

Grisetarm, bløtlagt og skylt i kaldt vann

4 ts malt svart pepper

1 ss hvitløkspulver

1 ss løkpulver

1 ss salt

½ ts rosa salt

½ spiseskje malt sennep

½ kopp isvann

Preparation

Tilsett kjøttet og krydderne i en liten bolle, bland godt.

Tilsett isvannet i kjøttet og bland til alt er godt innlemmet.

Ta en pølsestopper og legg blandingen i den, følg dens manuelle instruksjoner for å betjene den. Pass på at du ikke overfyller noen av dem.

Bestem ønsket lenkelengde når alt kjøttet er fylt og klyp og vri et par ganger eller bind det av.

Forvarm røykeren til 225 °F (107 °C).

Plasser pølsene på røykemaskinen og røyk dem i 1 til 2 timer eller til deres indre temperatur når 155 °F (68 °C). Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften. Når de er ferdige, la pølsene hvile noen minutter før servering.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now