Hvordan lage røkt Trukket svinekjøtt
Hvordan lage røkt trukket svinekjøtt i en Bradley -røyker. I denne videoen gjør Joe et lite eksperiment for å se om det er en forskjell mellom trukket svinekjøtt laget med og uten sennep.
Ingredients
1,4 kilo svinestek
For ruben:
2 ts salt
2 ts paprika
1 ts hvitløkspulver
2 ts sort pepper
Preparation
Mål 1 % salt per 1000 gram = 14 gram salt per stekeporsjon
Tilsett deretter to ts paprika på saltet og 1 ts hvitløk og 2 ts selvfølgelig malt pepper
Bruk en shaker og tråkle kuren på den ene steken
Sett den deretter på Bradley Smoker-stativet
Du vil legge sennep på den andre steken og deretter klappe kuren på
Legg deretter begge stekene i røykemaskinen.
Røyk ved 240ºF (115,6ºC), koketid 8-9 timer, røyketid 3 timer med 9 hickory bisquetter.
Etter 3 timer tar du ut stekene
Oppskrift av: Smokin' With Joe
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now