How To Make Smoked Pulled Pork

Hvordan lage røkt Trukket svinekjøtt



Hvordan lage røkt trukket svinekjøtt i en Bradley -røyker. I denne videoen gjør Joe et lite eksperiment for å se om det er en forskjell mellom trukket svinekjøtt laget med og uten sennep.

Ingredients

1,4 kilo svinestek

For ruben:

2 ts salt

2 ts paprika

1 ts hvitløkspulver

2 ts sort pepper

Preparation

Mål 1 % salt per 1000 gram = 14 gram salt per stekeporsjon

Tilsett deretter to ts paprika på saltet og 1 ts hvitløk og 2 ts selvfølgelig malt pepper

Bruk en shaker og tråkle kuren på den ene steken

Sett den deretter på Bradley Smoker-stativet

Du vil legge sennep på den andre steken og deretter klappe kuren på

Legg deretter begge stekene i røykemaskinen.

Røyk ved 240ºF (115,6ºC), koketid 8-9 timer, røyketid 3 timer med 9 hickory bisquetter.

Etter 3 timer tar du ut stekene

Oppskrift av: Smokin' With Joe

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now