How To Make Smoked Pork Loin

Hvordan lage røkt Svinekam



Denne røkt svinekjøtt er en perfekt stek for hele familien eller en gruppe av venner bakgård BBQ!

Ingredients

1 svinekam

1 ss grovt salt

2 ss hvitløkspulver

2 ss løkpulver

1 ss malt sennep

2 ss røkt paprika

½ ss kajennepepper

¼ kopp mørk brunt sukker

Preparation

Til krydder blander du alle de tørre ingrediensene i en bolle (du kan bruke en gaffel til å skille alt som sitter fast), fordel det jevnt på kjøttet og du er klar. To gode tips her er å holde en tom shaker for dine egne blandinger, påføring med den vil være mye enklere; og for å avslutte kan du tråkle svinekjøttet med olivenolje før du legger på rub, det vil være til god hjelp mens du påfører.

Still inn temperaturen på røykeren til 82 °C og forvarm den i 15 minutter. Du kan bruke kirsebærbisquetter til denne oppskriften.

Legg svinekam på risten og røyk den i 3 til 4 timer.

Ta den ut av røykemaskinen og stek den ferdig på grillen i 20 til 30 minutter ved 177 °C (350 °F).

Ta av grillen og nyt!

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now