Hvordan lage røkt Svinekam
Denne røkt svinekjøtt er en perfekt stek for hele familien eller en gruppe av venner bakgård BBQ!
Ingredients
1 svinekam
1 ss grovt salt
2 ss hvitløkspulver
2 ss løkpulver
1 ss malt sennep
2 ss røkt paprika
½ ss kajennepepper
¼ kopp mørk brunt sukker
Preparation
Til krydder blander du alle de tørre ingrediensene i en bolle (du kan bruke en gaffel til å skille alt som sitter fast), fordel det jevnt på kjøttet og du er klar. To gode tips her er å holde en tom shaker for dine egne blandinger, påføring med den vil være mye enklere; og for å avslutte kan du tråkle svinekjøttet med olivenolje før du legger på rub, det vil være til god hjelp mens du påfører.
Still inn temperaturen på røykeren til 82 °C og forvarm den i 15 minutter. Du kan bruke kirsebærbisquetter til denne oppskriften.
Legg svinekam på risten og røyk den i 3 til 4 timer.
Ta den ut av røykemaskinen og stek den ferdig på grillen i 20 til 30 minutter ved 177 °C (350 °F).
Ta av grillen og nyt!
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now