How to Make Smoked No Wrap Ribs

Hvordan lage røkt Ingen vikler ribbeina



I denne videoen gjør Gerardo fra @Grodgrills den tredje av en tredelt rib-serie. Det ser fantastisk ut, og det er en veldig annen type ribbe når du spiser den på slutten.

Ingredients

9 Ben spareribbe

Den hjemmelagde ruben etter eget valg

Preparation

Bruk et papirhåndkle, trekk ned membranen på ribbeina og dryss sennep på ribben.

Bruk krydderet og dryss det over hele ribba, snu ribba og gjør det samme.

La ribba med krydder sitte i 15 minutter.

Forvarm røykeren din og la den gå ved 121 C, tilsett 5-6 bisquetter til røykeren, sett røyketiden i 3 timer og fortsett med å legge ribben inn i røykeren.

Etter 1 time, sjekk ribba igjen, hvis den fortsatt er tørr sprøyt den med en blanding av eplecider og vann, og snurr på stativet og sprut vann igjen.

Etter 2-3 timer, sjekk ribben for å sikre at den har en mørk bark for å være sikker på at den er ferdig. Hvis det gjør det, ta med ribbene ut av røykeren.

Skjær i ribbeina, og nyt!

Oppskrift av: Grod Griller