How To Make Slow-Smoked Pulled Pork

Hvordan lage sakte-røkt Trukket svinekjøtt



En deilig sakte-røkt oppskrift. Dette trakk svinekjøtt krever tålmodighet, men er absolutt verdt å vente.

Ingredients

6 til 9 lb utbenet svinekjøttskulder

2 kopper eplecider

Tørr gni etter dine preferanser

4 ark aluminiumsfolie

Preparation

Still inn temperaturen på Bradley Smoker til 250°F (121°C) og forvarm den i 15 minutter.

Etter å ha trimmet overflødig fett av svinerumpen, krydre den med din favoritt tørr rub på alle sider og la den sitte i ca. 20 minutter. (en rask anbefaling for en enkel og deilig rub er å blande i en shaker 1 ss hver salt, sort pepper, paprika og hvitløkspulver, fungerer alltid for meg)

Plasser den i røykemaskinen med fettsiden opp og stek den i ca 3-5 timer. Du kan bruke eplebisquettene for denne oppskriften.

Når den når den indre temperaturen på 160 °F (71 °C), fjern den fra røykeapparatet.

Ta en stor bakeplate og pakk svinerumpen over 4 ark aluminiumsfolie og hell eplecideren oppå svinerumpa. Dekk den deretter med folien.

Plasser den tilbake på røykeovnen i ytterligere 3-4 timer eller til den når den indre temperaturen på 95 °C (204 °F).

Ta den ut av røykeovnen og la den hvile i ca 45 minutter.

Fjern svinekjøttet fra folien og separer overflødig væske som var igjen i den. Legg svinerumpen i en stor tallerken og riv den, fjern beinet og eventuelt overflødig fett. Tilsett overflødig væske tilbake til kjøttet.

Server den som du ønsker, alene eller på smørbrød. Du kan legge til din favoritt BBQ-saus etter smak.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now