Hvordan røyke 3-2-1 Ribbeina
I denne videoen gjør Gerardo fra @Grodgrills den første av en tredelt rib-serie. Den første videoen handler om å røyke en 3-2-1-ribbe.
Ingredients
Ribbe
Sennep
Blanding av brunt sukker, hvitløk, pepper, salt og paprika
Bakluker fest rub
Til krydder:
brunt sukker
Smør
Honning
Blanding av brunt sukker, hvitløk, pepper, salt og paprika
Ribbeglasur og barbecuesaus
Preparation
Bruk et papirhåndkle, trekk ned membranen på ribbeina og dryss sennep på ribben.
Bruk krydderet og dryss det over hele ribba, snu ribba og gjør det samme.
La ribba med krydder sitte i 15 minutter.
Forvarm røykeren din og la den gå ved 121 C, tilsett 5-6 bisquetter til røykeren, sett røyketiden i 3 timer og fortsett med å legge ribben inn i røykeren.
Etter 1 time, sjekk ribba igjen, hvis den fortsatt er tørr sprøyt den med vann og snurr stativet rundt og sprut vann igjen.
Etter 3 timer tar du ut ribba og drysser brunt sukker på en aluminiumsfolie, legger puter med usaltet smør på brunt sukker, drypp honning på toppen av brunt sukker og smør, tilsett den samme krydderen du brukte, legg ribbebenet -siden opp og dobbel pakk ribba inn i aluminiumsfolie.
Sett ribba med aluminium tilbake på risten og røyk den i ytterligere 2 timer.
Etter to timer tar du ut ribbeina og sauser dem med ribbeglasur og BBQ-saus.
Legg ribben i røykeovnen i en time til, når den er ferdig, ta den ut og nyt!
Oppskrift av: Grod Griller
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now