How to Smoke Pull Pork Sandwiches

Hvordan røyke Trekk svinekjøtt



Jeg lagde noen morder røkt trukket svinekjøttsmørbrød med krydret slaw topping og stekte pickles på min nye Bradley -røykermodell P10, akkurat som den nye vi gir bort. Hvis du vil vite mer om å kontrollere røyken separat fra varmen, kan du sjekke ut Bradleys nettsted.

Ingredients

 Svinekjøtt:

½ kopp grovt salt

1 ts sort pepper

½ kopp finhakket eller granulert hvitløk

6 ss finhakket eller granulert løk

½ kopp røkt paprika

½ kopp brunt sukker

2 ss nyhakket timian eller 2 ts tørket

½ ts malt muskatnøtt

Pulled Pork:

1 (4 til 6 pund) Boston Butt (jeg brukte en 7 pund og det tok meg 10 ½ time)

1 kopp sennep

1 kopp svinekjøtt (se oppskriften under denne)

¼ kopp brunt sukker

1 kopp eplejuice

Preparation

Svinekjøtt:

Bland alle ingrediensene sammen i en middels stor bolle. Hvis du bruker nyhakket hvitløk, bruk rub innen 4 dager. Med granulert hvitløk, oppbevar i en forseglet beholder i opptil en måned.

Pulled Pork:

Forvarm røykeren til 225ºF (107°C).

Stryk kjøttet med sennep.

Bland svinekjøttet med brunt sukker. Dryss deretter blandingen sjenerøst over kjøttet og gni det over det hele.

Legg svinekjøttet i røykemaskinen og stek i 4 timer.

Fjern svinekjøttet, spray med eplejuice og pakk godt inn i slakterpapir. Røyk den i ytterligere 2 timer, eller til den indre temperaturen når 195 graderºF (90.5°C).

La svinekjøttet hvile i en time, og riv det deretter i stykker.

Par med:

Server dette svinekjøttet med favorittsausen din og ha de Kaiser-bollene ristet og klar. Profftips: denne sandwichen er fantastisk når du skjeer litt røkt Mac N Cheese på den.

Kjenn ingrediensene dine:

Boston rumpe er et snitt av svinekjøtt som kommer fra den øvre delen av skulderen fra forbenet. Noen ganger selges den med beinet i, men jeg foretrekker den benfrie baken.

Oppskrift av: Marc er på grillen