Cold Smoked Braised Baby Back Ribs Recipe

Kaldt røkt braised Baby tilbake ribbeina Oppskrift



Disse ribbeina lager sin egen saus. Denne oppskriften skaleres for 2 racker med ribbeina med babyer. Jeg lager vanligvis seks stativer. Oppskrift inspirert av Alton Brown.

Ingredients

2 stativer med babyryggribbe

Dry Rub – Dette er for 2 stativer:

½ Kopp lys brunt sukker - tett pakket

1 ss hver kosher salt og chili pulver

1 ½ ts hver malt svart pepper, kajennepepper, Old Bay krydder, gnidd timian og løkpulver.

Braising væske:

1 kopp hvitvin (jeg ville IKKE brukt «matlagingsvin» her – den har for mye natrium og gjør sausen for salt. Jeg bruker en fyldig hvit – «twisted chard»)

2 ss hvitvinseddik (jeg har brukt rødvinseddik og eplecidereddik også.)

1 ss honning

2-3 fedd hvitløk - hakket

Preparation

Kaldrøyking:

Fjern membranen fra baksiden av ribbeina. Hvis dette tar deg mer enn 10 minutter, sett ribba tilbake i kjøleskapet i 30 minutter eller så. Du vil ha ribba kjølt ikke ved romtemperatur, når de plasseres i Bradley.

Forvarm generatoren din, og slå av varmen til skapet (for den originale Bradley kan det være lurt å koble fra varmeelementet). Plasser ribbene i Bradleyen og påfør opptil 1:40 timer med favorittrøyken din. Jeg bruker Hickory.

Fjern ribben fra røyker, og la dem hvile i kjøleskapet i en time for å avkjøle dem litt mer, og bruk deretter rub.

Påføring av Rub:

Bruk all ruben, og fordel den jevnt mellom de to ribbene. Det skal ikke være noe gni til overs, denne gniden vil ende opp med å smaksette sausen din.

Pakk hver ribbe med folie, la en åpen "tut" i den ene enden, og sett tilbake i kjøleskapet i minst 3-4 timer. Du trenger denne tuten for å tilsette stekevæsken.

Braising:

Forvarm ovnen til 250°F. Bland alle ingrediensene bortsett fra hvitløken. Mikrobølgeovn på høy i ett minutt. Tilsett deretter hvitløk, rør og la hvile i 10 minutter.

Du bør ha ca 1  kopper væske på dette tidspunktet. Ta ribba ut av kjøleskapet, og hell  av en kopp væske gjennom hver av tutene. Tett tuter, og vipp foliebåten for å fordele væsken jevnt.

Legg ribben på et stekebrett, sett i en ovn på 250°F og stek i 2 ½ timer.

Ta ribba ut av ovnen, og reduser ovnstemperaturen til varm. For å lage sausen, hell væsken fra hver foliebåt i en gryte. Håndter forsiktig. Båtene vil være varme, og når du heller væsken, kan dampen som slipper ut brenne deg.

Forsegl foliebåtene på nytt; sett dem tilbake i den "varme" ovnen.

Saus:

Skum alt fett av overflaten av sausen med en øse.

Kok deretter opp sausen og fortsett å koke til den er redusert i volum med minst halvparten og begynner å tykne.

Ta ribba ut av ovnen, og sett ovnen til å steke. Fjern ribba fra foliebåtene, og legg på en foliekledd stekeplate. Mopp med sausen, og legg under broileren for å "stivne" sausen. Skjær ribba i porsjoner og server.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now