Classic Smoked Bologna Recipe

Classic Smoked Bologna Recipe



This Classic Smoked Bologna Recipe is an easy recipe that I recommend if you have a new smoker or grill that you’re eager to use. Don’t get me wrong. Even easy recipes are still tasty ones that everyone loves to eat. This recipe is for the 5 lb. bologna that you buy at your local grocery store. In this recipe I am cooking on my Bradley Smoker to get that perfect finish on this Bologna.

Ingredients

Bologna bindemiddel ingredienser:

½ Kopp sennep

1 ts melasse

1 ts honning

Tips: Varm opp i en kjele for å få melasse og honning til å blandes jevnt med sennep

Bologna BBQ Rub-ingredienser:

½ Kopp brødsmuler vanlig

1 ts løkpulver

1 ts hvitløkspulver

1 ts paprika

1 ts malt sennep

½ Ts malt svart pepperkorn

1 ss granulert sukker

1 ss brunt sukker

Preparation

Forvarm røykeren til 230°F. Til denne oppskriften brukte jeg Mesquite-ved til å røyke med.

Bruk tuppen av en skarp kniv, skjær i bolognaen ca ½ tomme tykk i et firkantet mønster på alle sider av bolognaen.

Belegg bolognaen med Bologna-binderen og belegg deretter Bolognaen med BBQ Rub. Ingen sennep skal vises, og bruk fingertuppene til å skyve gniddet mellom kuttene.

Røyk Bologna i omtrent 3 til 4 timer. Bologna er ferdigkokt slik at du kan bedømme ferdigstillelsen basert på fargen og smaken du foretrekker.

I løpet av de siste 30 minuttene av matlagingen kan du pensle på den valgte BBQ-sausen.

Skjær uansett du foretrekker og nyt!

Oppskrift av: Moody Foodie Tulsa

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now