Classic Smoked Bologna Recipe
This Classic Smoked Bologna Recipe is an easy recipe that I recommend if you have a new smoker or grill that you’re eager to use. Don’t get me wrong. Even easy recipes are still tasty ones that everyone loves to eat. This recipe is for the 5 lb. bologna that you buy at your local grocery store. In this recipe I am cooking on my Bradley Smoker to get that perfect finish on this Bologna.
Ingredients
Bologna bindemiddel ingredienser:
½ Kopp sennep
1 ts melasse
1 ts honning
Tips: Varm opp i en kjele for å få melasse og honning til å blandes jevnt med sennep
Bologna BBQ Rub-ingredienser:
½ Kopp brødsmuler vanlig
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts paprika
1 ts malt sennep
½ Ts malt svart pepperkorn
1 ss granulert sukker
1 ss brunt sukker
Preparation
Forvarm røykeren til 230°F. Til denne oppskriften brukte jeg Mesquite-ved til å røyke med.
Bruk tuppen av en skarp kniv, skjær i bolognaen ca ½ tomme tykk i et firkantet mønster på alle sider av bolognaen.
Belegg bolognaen med Bologna-binderen og belegg deretter Bolognaen med BBQ Rub. Ingen sennep skal vises, og bruk fingertuppene til å skyve gniddet mellom kuttene.
Røyk Bologna i omtrent 3 til 4 timer. Bologna er ferdigkokt slik at du kan bedømme ferdigstillelsen basert på fargen og smaken du foretrekker.
I løpet av de siste 30 minuttene av matlagingen kan du pensle på den valgte BBQ-sausen.
Skjær uansett du foretrekker og nyt!
Oppskrift av: Moody Foodie Tulsa
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now