smoked medisterpolse recipe

Krydret Dansk pølse - røkt medisterpølse Oppskrift



Denne oppskriften er for en dansk stil svinekjøttpølse. Tradisjonelle krydder er svart pepper, allspice og nellik.

Ingredients

2 kg svinerumpe

0,5 Lb svinekjøtt

½ kopp grønnsakskraft

½ kopp finhakket løk

3 ts salt

¼ ts allehånde

¼ ts muskatnøtt

1 ts pepper

¼ ts malt nellik

¼ ts kardemomme

Hog casing

Preparation

Visp sammen grønnsakskraft, løk og krydder; plasser blandingen i kjøleskapet

Mal svinerumpe og mage fint sammen

Bland krydderblandingen med kjøttdeig på lav hastighet, med padlefeste av en stående mikser i 3 minutter

Bløtlegg svinetarmen i 30 minutter, tøm av og skyll deretter med ferskvann

Fyll pølse i naturlig svinetarm

Tradisjonelt er ikke medisterpølse tvunnet til lenker og serveres vanligvis som én lang spiral. Men for mitt bruk og for å forenkle røyking vri jeg medisterpølse, men dette trinnet er valgfritt. Hvis du ikke vrir deg inn i lenker, sørg for at pølsespiralen er rotert og plassert ut på røykstativet, da det vil være vanskelig å henge

Steriliser en synål eller nål i kokende vann og stikk eventuelle luftlommer i pølsen

Tørk pølsen med et rent kjøkkenhåndkle eller la den henge på et kjølig, tørt sted i en time

Røyk med Bradley Alder bisquettes mellom 140-160 ° F, til en indre temperatur på 160 ° F er nådd

Plasser i et isbad umiddelbart etter fjerning fra røyker

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now