Krydret Dansk pølse - røkt medisterpølse Oppskrift
Denne oppskriften er for en dansk stil svinekjøttpølse. Tradisjonelle krydder er svart pepper, allspice og nellik.
Ingredients
2 kg svinerumpe
0,5 Lb svinekjøtt
½ kopp grønnsakskraft
½ kopp finhakket løk
3 ts salt
¼ ts allehånde
¼ ts muskatnøtt
1 ts pepper
¼ ts malt nellik
¼ ts kardemomme
Hog casing
Preparation
Visp sammen grønnsakskraft, løk og krydder; plasser blandingen i kjøleskapet
Mal svinerumpe og mage fint sammen
Bland krydderblandingen med kjøttdeig på lav hastighet, med padlefeste av en stående mikser i 3 minutter
Bløtlegg svinetarmen i 30 minutter, tøm av og skyll deretter med ferskvann
Fyll pølse i naturlig svinetarm
Tradisjonelt er ikke medisterpølse tvunnet til lenker og serveres vanligvis som én lang spiral. Men for mitt bruk og for å forenkle røyking vri jeg medisterpølse, men dette trinnet er valgfritt. Hvis du ikke vrir deg inn i lenker, sørg for at pølsespiralen er rotert og plassert ut på røykstativet, da det vil være vanskelig å henge
Steriliser en synål eller nål i kokende vann og stikk eventuelle luftlommer i pølsen
Tørk pølsen med et rent kjøkkenhåndkle eller la den henge på et kjølig, tørt sted i en time
Røyk med Bradley Alder bisquettes mellom 140-160 ° F, til en indre temperatur på 160 ° F er nådd
Plasser i et isbad umiddelbart etter fjerning fra røyker
Al
tre
Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.
Shop Now